Rep

Çalışkan
Selam arkadaşlar,

Laptopumun klavyesininin kirlendiğini düşünüyorum ama dışı değil içi. Araya o tuşların arasından kaçan tozlar vs. onları nasıl temizlerim? Aklımda bir fikir var ama sanırım mantıklı bir fikir değil. Elektrik süpürgesi ile çeksek zararı olur mu ya da siz ne önerirsiniz?

Selam arkadaşlar,

Laptopumun klavyesininin kirlendiğini düşünüyorum ama dışı değil içi. Araya o tuşların arasından kaçan tozlar vs. onları nasıl temizlerim? Aklımda bir fikir var ama sanırım mantıklı bir fikir değil. Elektrik süpürgesi ile çeksek zararı olur mu ya da siz ne önerirsiniz?

Kasanın içini aç, klavye bir bütün halde çıkıyor zaten. Yumuşak fırçayla t ozları al.

Selam arkadaşlar,

İçini açmadan temizlemeniz biraz zor. Tuşlar düşük profil olduğu için giren tozlar vs direkt alt tarafa geçiyor.