crexy.x

Uzman
Merhaba arkadaşlar, laptop ile oyun oynuyordum. Bir işim çıktı, AFK bıraktım. Genelde hep yatakta oynuyorum, prize bağlı dizimin üstünde yatağa koydum. Geldiğimde şarj almıyordu, korktum. Çektim taktım, şarj oldu. Ancak laptop dizimin üstündeyken sabit şarj oluyor, yatağa koyduğum an laptop şarjı kesiyor. Temassızlık var, neden böyle oldu bir anda anlamadım. Bir şey olur mu bundan, sorun çıkarır mı?

@14925 hocam biliyorsanız yardımcı olabilir misiniz?

@14925 hocam anlıyorsanız yardımcı olabilir misiniz?

@3613 anlıyormusunuz siz hocam ?

Son düzenleme:
Duz yüzeyde kullanmadigin için sarj soketine yukari dogru baski yapmissin ve soket kirilmis. Tamir ettirmen lazim. Boyle kullanmaya devam etme. Kirilma sokette degil adaptorun kablosunda da olabilir. Baska adaptörle deneme sansin varsa once onu denemelisin.

Duz yüzeyde kullanmadigin için şarj soketine yukari dogru baski yapmissin ve soket kirilmis. Tamir ettirmen lazim. Boyle kullanmaya devam etme. Kirilma sokette degil adaptorun kablosunda da olabilir. Baska adaptörle deneme sansin varsa once onu denemelisin.

Videosu var atabilirim.

Moralim çok bozuldu kaç defa bozuldu bu laptop.

Oncelikle aletlerin nasil kullanilmasi gerektigini cok iyi arastirmak lazim. Ornegin yatagin uzerinde kullanmak notebook icin olumcul bir hata. Hava giriş cikislarinin cogu yatak gibi yumusak bir malzemenin uzerinde kapaniyor ve bu asiri isinmaya neden oluyor. Bunun disinda su an aysadigin gibi sorunlarda cabasi. Yatakta kullanacaksan suna benzer sehpa tavsiye ederim. Egimli olsun mutlaka, yoksa cok kullanissiz oluyor.

Oncelikle aletlerin nasıl kullanilmasi gerektigini cok iyi arastirmak lazim. Ornegin yatagin uzerinde kullanmak notebook icin olumcul bir hata. Hava giriş cikislarinin cogu yatak gibi yumusak bir malzemenin uzerinde kapaniyor ve bu aşırı isinmaya neden oluyor. Bunun disinda su an aysadigin gibi sorunlarda cabasi. Yatakta kullanacaksansuna benzer sehpa tavsiye ederim. Egimli olsun mutlaka, yoksa cok kullanissiz oluyor.

Dizimin üstünde duruyor hava akışı kapalı değil açık kapatan bir engel yok, videoyu atayım mı?
.

@3613, böyle oluyor işte.

Son düzenleme:
Ilk mesajimda bahsetigime ekleyecek bir şey yok.

Düz zemin yani masada kullanınca herhangi bir sorun yok hocam şarjda.

Soket umarım kırılmamışdır.

Masada kullansam olur mu peki hocam, o zaman temassızlık olmuyor bir sorun olmuyor yani sadece yatakta videodaki gibi yerlerde oluyor.

@3613,

Hocam sadece videodaki zeminlerde böyle düz zeminde masada herhangi bir sorun yok masada kullansam olur mu peki?@M3ric,

@3613,

Son düzenleme:
Düz zemin yani masada kullanınca herhangi bir sorun yok hocam şarjda.

Soket umarım kırılmamışdır.

Masada kullansam olur mu peki hocam, o zaman temassızlık olmuyor bir sorun olmuyor yani sadece yatakta videodaki gibi yerlerde oluyor.

@3613,

Hocam sadece videodaki zeminlerde böyle düz zeminde masada herhangi bir sorun yok masada kullansam olur mu peki?@M3ric,

@3613,

Hocam defalarca etiket atmaktansa bilgisayarcıya mi götürseniz. Soketin kırılmış olma ihtimalinden bahsedilmiş zaten.