Makaleler
7
Yer
javascript:alert(document.cookie)
Merhaba Techolay ailesi, uzun bir süredir öğrenmiş olduğum bilgilerimi tazeliyorum.
Önümüzdeki 6 ay içerisinde Laravel'i tekrar baştan sonra öğrenip 5 adet CRM projesi yapacağım.
Aranızda daha önce Laravel öğrenmiş ve bu hoca güzel anlatıyor dediğiniz var ise önerilerinizi bekliyorum.

Not: Laravel ile uğraşmış arkadaşlar yazarsa cevaplar daha güzel olacaktır. Mümkünse tüm dersleri izlemiş olmalılar. Kurs ücretli ve ya ücretsiz olabilir.

Merhaba Techolay ailesi, uzun bir süredir öğrenmiş olduğum bilgilerimi tazeliyorum.
Önümüzdeki 6 ay içerisinde Laravel'i tekrar baştan sonra öğrenip 5 adet CRM projesi yapacağım.
Aranızda daha önce Laravel öğrenmiş ve bu hoca güzel anlatıyor dediğiniz var ise önerilerinizi bekliyorum.

Not: Laravel ile uğraşmış arkadaşlar yazarsa cevaplar daha güzel olacaktır. Mümkünse tüm dersleri izlemiş olmalılar. Kurs ücretli veya ücretsiz olabilir.

Resmi Laravel - The PHP Framework For Web Artisans en iyisi.
YouTube'da sıfır bilgili insanlar, yok şunları yap 1 haftada öğreneceksin videoları zırva.
Docsa göre proje oluşturarak pratik yapmak en hızlı ve sağlıklı öğrenmenin yolu bence.

Resmi Laravel - The PHP Framework For Web Artisans en iyisi.
YouTube'da sıfır bilgili insanlar, yok şunları yap 1 haftada öğreneceksin videoları zırva.
Docsa göre proje oluşturarak pratik yapmak en hızlı ve sağlıklı öğrenmenin yolu bence.
Evet kesinlikle katılıyorum. Bugüne kadar ne öğrendiysem kendim kurcalayarak öğrendim. Bu sıralar kafam fazla dolu olduğu için okuma güçlüğü çekiyorum. Sesli olarak dinlemek en iyisi olur diye düşündüm.