Michelin'in alt markasi Riken'i kullaniyorum ve evet, karakteristik Michelin özelliklerini gösteriyor. Alınır Riken adına. Laufenn hk. yorum yapmayacağım maalesef.
Eski linea aracımda s fıt modelini 2 sene boyunca kullandım. Sürekli hava basmaktan bıkmıştım. Ayrıca senesi dolmaya yakın ön sağ yarılma ön sol ise balon yapmıştı. Ama şunu da söylemeliyim kışlık modelini arkadaşım kullanıyor memnun. Laufenn yerine Nexen, Riken, Barum, Falken, Debica, Dunlop, Semperit, markalara göz atmanı tavsiye ederim.
Ölçü belirtirseniz tavsiye verebilirim. @Hamza Ensar Sağlam aynı şekilde sizede yardımcı olabilirim.
Eski linea aracımda s fıt modelini 2 sene boyunca kullandım. Sürekli hava basmaktan bıkmıştım. Ayrıca senesi dolmaya yakın ön sağ yarılma ön sol ise balon yapmıştı. Ama şunu da söylemeliyim kışlık modelini arkadaşım kullanıyor memnun. Laufenn yerine nexen, riken, barum, falken, debica, dunlop, semperit, markalara göz atmanı tavsiye ederim.
Ölçü belirtirseniz tavsiye verebilirim. @Hamza Ensar Sağlam aynı şekilde size de yardımcı olabilirim.
Alınır. Ben de Continental ve yan markası Semperit kullanıyorum, çok memnunum. Semperit mesela 100 küsur yıllık bir firma ama ön yargıyı aşmak zor oluyor.