Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ANOFF

Üstün
Alt+R basınca oyundaki ms değerime bakmak istedim ancak LAT ms hep 0 gösteriyor. 2-3 gün önce çalışıyordu ama birdenbire bozuldu, nedenini anlamadım. NVIDIA App'i silip yeniden kurdum, düzelmedi. Her oyunda 0 gösteriyor.

Ekran görüntüsü 2026-09-02 021857.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Oyunları tam ekran yerine pencereli tam ekranda oynuyorsanız o yüzden olabilir. Bir diğer sebep de MSI Afterburner, Discord, Steam gibi platformların oyun içi arayüzleri aktifse Nvidia oyunun değerlerini doğru okuyamıyor olabilir.

Ya da doğrudan oyunla alakalıdır 😂 Başka oyunlarda deneyebilirsiniz.

Araştırınca maalesef bu kadar bilgi bulabildim, kesin bir cevabı yok. Konunun cevapsız kalmaması adına bulduklarımı aktarıyorum 👍
Oyunları tam ekran yerine pencereli tam ekranda oynuyorsanız o yüzden olabilir. Bir diğer sebep de MSI Afterburner, Discord, Steam gibi platformların oyun içi arayüzleri aktifse Nvidia oyunun değerlerini doğru okuyamıyor olabilir.

Araştırınca maalesef bu kadar bilgi bulabildim, kesin bir cevabı yok. Konunun cevapsız kalmaması adına bulduklarımı aktarıyorum 👍

Çözüm
Oyunları tam ekran yerine pencereli tam ekranda oynuyorsanız o yüzden olabilir. Bir diğer sebep de MSI Afterburner, Discord, Steam gibi platformların oyun içi arayüzleri aktifse NVIDIA oyunun değerlerini doğru okuyamıyor olabilir.

Evet hocam tam ekranla alakalı. Oyunu tam ekrana alınca çözüldü