carlosgardel

Uzman
Merhaba, uzun zamandır FPS oyunlarında anlık takılma (shutter sorunu yaşıyorum ) bir arkadaşın tavsiyesi ile LatencyMon programını indirip tarama yaptım ama program içeriği hakkında çok bir bilgim yok ,görselleri ekleyeceğim, acaba bilgisi olan yardimci olabilir mi?

11111.webp

Adsız.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu yazılım sistem gecikmesini ölçer. Tutarlı sonuçlar için bilgisayarı program açıkken kullanmak lazım. Oyuna girip biraz oynayın, sonra değerlere bakın. Eğer kırmızı oluyorsa sorun var demektir.

Görsellerini attım konuda görünüyor.
Resimdeki değerler oyun oynadıktan sonraki değerler mi? Bir sorun gözükmüyor. Sistemde o kadar yüksek bir gecikme yok. End-to-end sistem gecikmesini göstermiyor program. Fareye tıklayıp ekranda çıkması arasındaki farkı ölçmez bu program, bunun için ya ek donanım almak lazım ya da kamerayla manuel çekim yapmak lazım.

Resimdeki değerler oyun oynadıktan sonraki değerler mi? Bir sorun gözükmüyor. Sistemde o kadar yüksek bir gecikme yok. End-to-end sistem gecikmesini göstermiyor program. Fareye tıklayıp ekranda çıkması arasındaki farkı ölçmez bu program, bunun için ya ek donanım almak lazım ya da kamerayla manuel çekim yapmak lazım.

Oyun oynarkenki değerlerim.