erenss0

Gelişen
Selam,

1 ay kadar önce ATK Battle Axe gamepad modelini satın aldım ama bana geldiğinde LB tuşu basılı kalıyordu.

Teknik servisine mail attım. Video istediler, ben de yolladım. Dediler ki "tamam, yollayın bakalım". Yolladım, şimdi 10 gün kadar bir süre geçti. Yeni mail gelmiş, "kontrolcünüzde herhangi bir hata bulunmamaktadır" diye teknik servis raporu tutulmuş. Anlamadım. Böyle bir sorun yaşayanınız var mı veya çevresinde duyan?

Nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam,

1 ay kadar önce ATK Battle axe gamepad modelini satın aldım ama bana geldiğinde LB tuşu basılı kalıyordu.

Teknik servisine mail attım. Video istediler, ben de yolladım. Dediler ki "tamam, yollayın bakalım". Yolladım, şimdi 10 gün kadar bir süre geçti. Yeni mail gelmiş, "kontrolcünüzde herhangi bir hata bulunmamaktadır" diye teknik servis raporu tutulmuş. Anlamadım. Böyle bir sorun yaşayanınız var mı veya çevresinde duyan?

Nasıl bir yol izlemeliyim?

Aynı gamepadi aldım, bende bir sorun yok.

Aynı Gamepad'i ATK Battle Axe'i ben de YouTube'da bu kolun videosunu ballandıra ballandıra anlattığı elemanlara dayanarak aldım. Ürün elime geldi 2. günden LB tuşu takılı kalmaya başladı. Video çekenlerin 1 kelimesine inanmamak lazım kitliyorlar bunlara ürünleri ballandır şallandır sattır diye.
Bu süreçte ne yaptın kolu verdin mi?

Son düzenleyen: Moderatör: