Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

tech_tr

Uzman
CMF Buds 2 Plus kulaklık aldım. Henüz elime ulaşmadı. Kulaklığın LDAC desteği var. Bu yüzden telefonumda ve bilgisayarımda LDAC desteği var mı öğrenmek istiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim?
Telefon: Redmi Note 12 Pro 5G
PC: GameGaraj Slayer X5T (Windows 11 Home)

Çözüm
CMF Buds 2 Plus kulaklık aldım. Henüz elime ulaşmadı. Kulaklığın LDAC desteği var. Bu yüzden telefonumda ve bilgisayarımda LDAC desteği var mı öğrenmek istiyorum. Bunu nasıl öğrenebilirim?
Telefon: Redmi Note 12 Pro 5G.
PC: GameGaraj slayer X5t (Windows 11 Home)

Telefonunuz Android olduğu için LDAC desteği var. Bilgisayarda ise ayrı LDAC destekli Bluetooth adaptörü gerekir.
Telefon: Redmi Note 12 Pro 5G.
PC: GameGaraj slayer X5t (Windows 11 Home)

Telefonunuz Android olduğu için LDAC desteği var. Bilgisayarda ise ayrı LDAC destekli Bluetooth adaptörü gerekir.

Çözüm
Teşekkürler. LDAC desteği için bu linkteki Driver'ı indirmek işe yarar mı? Yoksa illa LDAC adapter şart mı?

Hocam LDAC destekli bir adaptör almak zorundasınız. Ben de LDAC bir kulaklık kullanıyorum. Ama Windows'un Sbc'si ile telefondaki LDAC arasında çok bir fark duyamadım. Çok şart değil yani. Hem LDAC gecikme yapar.

Aynı kulaklığı kullanıyorum. Telefonda yazılımı ile ayarlarda kulaklığın LDAC ayarını açmanız lazım ilk kurulumda. Bana sorarsan pek lazım değil çünkü YouTube Music kullanıyorum ve bu platformun ses kalitesi yüzünden LDAC'a gerek yok.

Yine de içim rahat etsin diye LDAC aktif, orası ayrı.

Son düzenleme: