2008'den 2014'e kadar Metin2 oynadıktan sonra yeni bir oyun arayışına girdim. YouTube'da gezerken karşıma şu video çıktı;
Bu klibi izleyip gaza geldikten sonra bu oyunu oynamalıyım dedim ve LoL maceram başladı. TR serverinde kafayı yemek üzereyken o dönem EU West serverine geçiş ücretsiz olmuştu kısa bir süreliğine. Direk West'e geçip oynamaya başladım. Mainim Support'du. Polonya'lı bir ADC ile maç sırasında dek geldik. Birbirimizi tamamlıyorduk adeta. Önceden yapacağı hareketleri kestiriyor ve takım savaşlarından zaferle çıkıyorduk. O da benim hareketlerimi gözlemliyor ona göre hareket ediyordu. İkimizin de ingilizcesi kötü olmasına rağmen ortak bir dilimiz vardı. Gözlem dilimiz çok iyiydi. Bu bizi iyi bir ikili yaptı ve bot pre olarak oyunlara girmeye başladık. Challenger'e doğru yükseliyorduk. Bir maç benim kafayı yedirtme derecesine getirdi. 60-20 öndeydik fakat premin karşı tarafı küçümsemesi ve maçı bitirmek yerine maçı uzatması sebebiyle maçı kaybettik. Bilgisayar kasasına tekme attığımı ve monitörü balkondan aşağı attığımı hatırlıyorum. Kafayı yeme derecesine gelmiştim.
Akşam babam eve gelince tabii beni bir güzel fırçaladı. Yaptığım bu eylem 2 yıl bilgisayarsız yaşamama sebebiyet verdi. 2 yıllık LoL kariyerim böylece bitmiş oldu
bırakalı 7.5 yıl oldu. Bazen arkadaşlar ısrar ederse 2 el aram atıp çıkıyorum. Onun harici oynamıyorum bile. Sana tavsiyem LoL'ü bırakmandır. Yeni oyunlar keşfet. Bir sürü oyun var.
DotA 2, LoL'den daha çok kafa yedirtir. LoL kadar oynanışı kolay bir oyun değil. Maçlar LoL maçları gibi kısa sürmüyor. Support oynanışı bile LoL kadar basit değil. MOBA oyundan uzak durmalısınız