Bruhistan

Başarılı
Merhaba, ben MOBA türü oyunlara çok uzağım ama her yerde görüyorum bu League of legends'ı. Bazıları bağımlılık yapıcı diyor, bazıları kötü diyor, bazıları da iyi diyor. Bu oyunda ne var ki bağımlılık yapabilsin altı üstü bir canavar-karakter alıyorsun, karşı rakibine saldırıyorsun özel güçlerle bu kadar basit. Oyundaki amacı hiç bilmiyorum ne yapılacağını ne edeceğimi bilmiyorum. Tek bildiğim sadece karakter alıp karşı taraf'dakilerle kapışıp elmas mı puan mı her neyse onu alıp gelişmek. Oyun oynanır mı? Bir de benim sistem açar mı acaba? Intel HD Family, İ3 4005U, 4 GB RAM.

Son düzenleme:
Merhaba, ben MMORPG türü oyunlara çok uzağım ama her yerde görüyorum bu League of Legends'ı. Bazıları bağımlılık yapıcı diyor, bazıları kötü diyor, bazıları da iyi diyor. Bu oyunda ne var ki bağımlılık yapabilsin altı üstü bir canavar-karakter alıyorsun, karşı rakibine saldırıyorsun özel güçlerle bu kadar basit. Oyundaki amacı hiç bilmiyorum ne yapılacağını ne edeceğimi bilmiyorum. Tek bildiğim sadece karakter alıp karşı taraf'dakilerle kapışıp elmas mı puan mı her neyse onu alıp gelişmek. Oyun oynanır mı? Bir de benim sistem açar mı acaba? Intel HD family, i3 4005U, 4 GB RAM.

Gayet güzel oyun ancak, kitlesi çok toxic, bunu da her maç başı insanları susturarak engelleyebilirsiniz. Sadece pingler açık kalsın.

Bir bakmışsın herkesin her şeyine sövüyorsun. Onun yerine mobilde Wild Rift oyna en azından toksik yok, çok nadir geliyor. Her maç kafayı yemeyeceğini düşünüyorsan oyna, ama yiyeceğine çok eminim.

Hile ne kadar yok deselerde hileden geçilmiyor. S2(12 sene oldu) beri oynarım hile hep vardı hala var. Güncel %70 wr zümrüt eloyum hileden geçilmiyor. Geçen sezon GM kasıp bırakmıştım. Bu sezon sadece yerleştirme maçlarını attım ve saldım. Her yama gelen saçma saçma buglar mı dersin her iki maça bir gelen wintradeciler mi? Bir de bunların yanına script adamlar eklenince oyun çekilmiyor. Kısacası başlamayın başlatmayın. LoL öldü artık. Kimse de kusura bakmasın gerçekler bunlar.

League of Legends MMORPG türünde bir oyun değil. Oyunun türü MOBA, rol yapma oyunu değil. Oyun güzel bir oyun, Dota'nın formülünü alıp daha hızlı bir hale çevirerek büyük başarı elde etmiş bir yapım. Oyuncu kitlesi sebebiyle çokça gömülüyor, herkes League of Legends'ı kötü bir oyun sanıyor ancak değil, oldukça iyi dizayn edilmiş bir oyun League of Legends, sürekli de gelişiyor.

Yani.. eğer oyuncu kitlesi sizin için bu kadar problemse hiçbir online rekabetçi oyuna değinmemeniz lazım bu sadece LoL ile sınırlı bir durum değil, işin içine insan girdiği zaman kitlenin iyi olma ihtimali kalmıyor.