Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hayır, zorunlu tutmuyor.
Eğer sadece oyun açıldığında çalışması isteniliyorsa açılmak zorunda; diğer türlü kapalı şekilde oynanabiliyor.
Ethem Efe 123
Bilgin
Hayır, zorunlu tutmuyor.
Eğer sadece oyun açıldığında çalışması isteniliyorsa açılmak zorunda; diğer türlü kapalı şekilde oynanabiliyor.
Aç da göreyim. Zorunlu.Hayır, zorunlu tutmuyor.
Güvenli Önyükleme - Riot Games Support
Güvenli Önyükleme, modern bilgisayarlarda yerleşik olarak bulunan ve sistemini başlatma sırasında yetkisiz yazılımlara karşı korumaya yardımcı olan bir…
support.riotgames.com
Son düzenleyen: Moderatör:
Ethem Efe 123
Bilgin
Şöyle takdim edeyim.Aç da göreyim. Zorunlu.
Güvenli Önyükleme - Riot Games Support
Güvenli Önyükleme, modern bilgisayarlarda yerleşik olarak bulunan ve sistemini başlatma sırasında yetkisiz yazılımlara karşı korumaya yardımcı olan bir…support.riotgames.com
Hem oynadığım duomdan hem de kendi hesabımdan atılmış ekran görüntüleri.
Şöyle takdim edeyim.
Eki Görüntüle 282334
Hem oynadığım duomdan hem de kendi hesabımdan atılmış ekran görüntüleri.
Eki Görüntüle 282333
Vanguard on Demand ile Secure Boot'u nasıl bağdaştırdın? Videoyu zaten kırpmışsın, boşuna uğraşmana gerek yok. Zaten yapılabilse benim haberim olur, anlat; biz de yapalım.
Ethem Efe 123
Bilgin
Profilimde gözüken tek bir "çözüm" için neden sahtekarlık yapayım? Sorun değil, kesinti olmadan da atacağım videoyu buraya...Vanguard on Demand ile Secure Boot'u nasıl bağdaştırdın? Videoyu zaten kırpmışsın, boşuna uğraşmana gerek yok. Zaten yapılabilse benim haberim olur, anlat; biz de yapalım.
Yöntemini de göster, bakalım işe yarıyor mu. Windows 11'de Vanguard hata verecek zaten.Profilimde gözüken tek bir "çözüm" için neden sahtekarlık yapayım? Sorun değil, kesinti olmadan da atacağım videoyu buraya...
Ethem Efe 123
Bilgin
Yöntem falan yok, dümdüz oynayabiliyorsunuz. Maçım bitsin, full video atacağım, merak etmeyin.Yöntemini de göster, bakalım işe yarıyor mu. Windows 11'de Vanguard hata verecek zaten.