League of Legends oynanır mı?

Eğer aram falan oynayacaksan eyvallah ama ben rank kasacağım dersen sağlam bir arkadaş lazım yok çekilecek dert değil. Eşleştirme sistemi de ayrıca berbat demir adam ile plat adam aynı maça denk gelebiliyor.
Eki Görüntüle 155015

Launcher o kadar spaghetti code ki Afterburner değerlerini bile üst üste bindirmiş.

Oynama.

Bu arada dediğinize katılmıyorum. 2016'dan beri oynuyorum ara verme gibi şey olmadı direkt bıraktım. Şahsen iradeye bağlı.

Ben tekrar can sıkıntısından başladım yani irade kısmı doğru.

Eğer aram falan oynayacaksan eyv ama ben rank kasıcam dersen sağlam bir arkadaş lazım yok çekilecek dert değil. Eşleştirme sistemi de ayrıca berbat demir adam ile plat adam aynı maça denk gelebiliyor.
Eki Görüntüle 155015

Hayır ya, olur mu öyle şey. Vardır eşleştirme sisteminin bi bildiği(!)

Son dönemde Flex Q'da başıma gelmeye başladı bu. Adamlar duo falan da girmemiş. Ne hikmetse bronz ama zümrüt eloya gelip trollüyor. Üstüne oyunu bilmediğim hakkında bana laf edip küfür ediyor. Şükür yeni raporlama sistemi biraz biraz düzeldi de küfür edenleri banlatabiliyoruz. Onun dışında eşleştirme sistemi tam amaca hizmet ediyor.

Bu sabah 2 sc geldi maça çocuklar Xerath Caitlyn alıp mastera hesap kasıyorlar. SC olduğunu, hesap boostladığını falan açık açık söylüyor ama rito sadece chat banı atıp geçiyor küfürden. Harika sistem. İtirafa rağmen harekete geçilmiyor.

Rekabetçi oyunları çok kafaya takan, aşırı sinirlenen birisiysen kesinlikle başlama. Ciddi ciddi fark etmeseler de bu oyuna kafayı takmış olup da ruh sağlığını bozan insanlar gördüm.

Ama eğlencesine, bir o kadar da hafif rekabetçi bir duyguyla ara sıra oynayacaksan oyna. Eski halinde olmaktan çok uzak bir halde olsa da LoL.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt