Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

trigger

Uzman
Biliyorsunuz ki bugün LoL'e Vanguard sistemi geldi. Ben de eski bir sisteme sahibim ve TPM 2.0 desteğim bulunmuyor ve oyuna girdiğimde uyarı verip direk atıyor. Artık oyuna hiçbir şekilde giriş yapamayacak mıyım? İlla bu durumu yaşayan tek kişi ben değilimdir, birçok kişide vardır. Bilet attım lakin 12 saattir hala bir dönüşte alamadım. Bu hatayı bypass edebilecek çözümler var mıdır?

Çözüm
Ya Windows 10'a döneceksiniz (sanırım 10'da TPM şartı yoktur) ya da bilgisayarınız destekliyorsa bir TPM çipi alacaksınız.
Sorunun cevabi sorunun icinde var zaten. Valorant'ta oldugu gibi TPM 2.0 ve Secure Boot zorunlu tutuluyor Windows 11'de. Pasalar gibi Windows 10'a donmekten baska caren yok gibi.

Aynı hususu içeren farklı bi' konuda Windows 10'da da TPM desteği istediğine dair fotoğraflar gördüm. Bilet dönüşünü beklemek en iyisi olucaktır.
Windows 10 için TPM değil de VBS'i kapatmayı istiyor diye biliyorum, geçen sene Haziran aylarından beri böyle bir şey yapmışlardı. Onu da yönetici CMD'de bcdedit /set hypervisorlaunchtype off ile yapıyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör: