Benzer konular
- Çözüldü
Kasamın harici bir uygulaması yok ustam. ASUS'un Armoury Crate'i var onu da kullanıyorum. Alternatif bir çözüm varsa önce onları denemek isterim.Selam.
Aynı durum bende de vardı hatta burada konu da açmıştım. Aynı şekilde mouse ile hareket edersem oyun sürekli takılıyordu.
Ben sorunumu çok saçma şekilde HAF700EVO kasamın masterplus+ uygulamasını silerek düzelttim. O uygulamayı yükleyince donuyor, sildiğim anda düzeliyor. Yine teyit etmek amaçlı uygulamayı sadece yükledim ama açmadım. Açmayınca donmuyor, açtığım anda droplar giriyordu.
Kasamın harici bir uygulaması yok ustam. ASUS'un Armoury Crate'i var onu da kullanıyorum. Alternatif bir çözüm varsa önce onları denemek isterim.
4000. Deneyebilirim de niye yüksek hzli bir mouse aldım ki o zaman kullanamayacaksam. Saçmaymış. Öneri değil oyunun optimizasyonu.Mouse polling rate kaç hz? Düşürürseniz düzelebilir.
4000. Deneyebilirim de niye yüksek hzli bir mouse aldım ki o zaman kullanamayacaksam. Saçmaymış. Öneri değil oyunun optimizasyonu.
4000. deneyebilirim de niye yüksek hzli bir mouse aldım ki o zaman kullanamayacaksam. Saçmaymış. Öneri değil oyunun optimizasyonu.