Yer
Cintra
Arkadaşlar, 2-3 sezon önce (Her çara Vadiyaran ve Çelik Yürek alınabilen meta) oyunu oynuyordum ve Diana, Taric, Rengar, Sett oynuyordum. Şu anda ise bu çarların çoğu aşırı işlevsizler. Diana desen Vadiyaran eskisi gibi olmadığı için yeteri kadar hayatta kalamıyor ve Yenilmez bayağı güçsüzleşmiş. Rengar desen artık tek atmıyor ve itemleri değişik. Sett'in W'su da çok az vuruyor. Bu metaya nasıl alışabilirim? Bu arada oyunu çok oynamıyorum. Günde 2-3 maç belki atıyorum.

@Aeronight, bu meta ne böyle? Ne metası bu meta?

Son düzenleme:
Sett mainim ve W aşırı fazla vuruyor hocam, doğru Build'i yapmanız yetiyor.

Dün 6K gerçek hasar atmıştım, ancak W olmadan çok işlevsiz karakter.
ADC karakterleri özellikle cait tek atıyor bu aralar.

1745942026770.webp

Efsuncular çok bufflıyor takımı. Ondan olabilir. Ayrıca uzak mesafeli stuncular da çok oyunda. Bekleme süreleri de az. Çok az fırsatları olur.

Aslında "tek atmıyor" demek yanlış olur çünkü oyunu nasıl şekillendirdiğin önemli. Mesela bir fed Diana ile bir de useless (işe yaramaz) Diana var. Umarım anlatabilmişimdir.
Hocam, yarı item Diana eskiden ADC'ye tek atabiliyorken şu anda tek atamıyor. Elektrik Ver'le falan anca atıyor. Bu arada en iyisi fed olmak. 3-4 kill aldımı hala tekliyor ama başta çok az hasarı var.

Tek atıyor atmasına da çarların kasılması gerekiyor. Riot sağ olsun oyunu eşya ve XP kazanıp önce geçmeden, hiçbir şey yapamamamız için özel olarak ayarlamış. Dayanıklılık yamaları ve itemlerin nerf yemesi vb. eklenince eskisi gibi tek yememek normal.

Hocam, yarı item Diana eskiden ADC'ye tek atabiliyorken şu anda tek atamıyor. Elektrik Ver'le falan anca atıyor. Bu arada en iyisi fed olmak. 3-4 kill aldımı hala tekliyor ama başta çok az hasarı var.
Diana'yı Jungle'da mı oynuyorsun bilmiyorum ama şu anda suptan sonra en az altın alan Jungle oyuncusu olduğu için eskisi kadar o güçlülük hissini alamıyorsun.