Tek atıyor atmasına da çarların kasılması gerekiyor. Riot sağ olsun oyunu eşya ve XP kazanıp önce geçmeden, hiçbir şey yapamamamız için özel olarak ayarlamış. Dayanıklılık yamaları ve itemlerin nerf yemesi vb. eklenince eskisi gibi tek yememek normal.
O zaman Garen ile lvl diff ve item diff yemişken tanka nasıl tek atabiliyorum?

Diana'yı Jungle'da mı oynuyorsun bilmiyorum ama şu anda suptan sonra en az altın alan Jungle oyuncusu olduğu için eskisi kadar o güçlülük hissini alamıyorsun.
JG mainim. Evet, parada eskisine göre daha az geliyor.

Misal, 7-8 dakikada 1-2 kill aldığım zaman 1 item bitiriyordum. Şu anda ise 3 kill alsam dahi 10. dakikadan aşağıda bitiremiyorum.

O zaman Garen ile seviye diff ve item diff yemişken tanka nasıl tek atabiliyorum?

Garen tank eriten, saçma karakter çünkü. 0-300'de gitse, 0 item de alsa Ultisi ile direkt tank vb. dinlemeden infaz ediyor. Dünkü maçımda Liandry + Vadiyaran + Çelik Kaplamalı Çizme almış Swain'e hasar atamadım, çünkü adam hasar yese bile canını fullüyordu, teklediğim anlar da oldu ama şans işte, fıkra bu kadar.

Rengar gayet iyi tek atıyor lakin oynaması kolay değil ve buildi çok pahalı. Hydra ve Ebedi kasılan versiyonunda çoğu zaman full build olamadan maç bitiyor. Zırh deşme buildi ucuz lakin late gamede düşüşe geçiyor. Ben kritik ve zırh deşme karışık çıkıyorum çünkü Rengar ile maçları domine edebiliyorum ve böylelikle öne geçip kasılabiliyorum.

Umarım dün karşıma gelen Rengar siz değilsinizdir:

Ekran görüntüsü 2025-04-29 192301.webp

"Tek atamama" diye bir şey yok, yeteri kadar kasan bir çar her şeye tek atıyor.

Son düzenleme:
O zaman Garen ile lvl diff ve item diff yemişken tanka nasıl tek atabiliyorum?
Garen bir juggernaut ve zaten en iyi yaptığı şey 1v1 atmak, hele ki tanklara karşı.

Rengar gayet iyi tek atıyor lakin oynaması kolay değil ve buildi çok pahalı. Hydra ve Ebedi kasılan versiyonunda çoğu zaman full build olamadan maç bitiyor. Zırh deşme buildi ucuz lakin late gamede düşüşe geçiyor. Ben kritik ve zırh deşme karışık çıkıyorum çünkü Rengar ile maçları domine edebiliyorum ve böylelikle öne geçip kasılabiliyorum.

Diana'yı her senaryoda oynamak kolay olmuyor. Çarda CC olmadığı için ve dövüşçü-suikastçı karışımı bir rolü olduğu için zorluk yaşıyor hem tanklama hem tekleme konusunda. Full AP çıkarsan R basamadan yamultuyorlar çünkü diğer assassinler gibi doğrudan atlayayım çıkayım mekaniği yok, bu yüzden hafif off-tank çıkıp engage atabilecek kadar tanklıkta olmak gerekiyor, yani tek atma diye bir şey yüksek eloda Diana için mümkün değil.

Ek: Malzahar ve Shen hala sinir bozuyor.
Malzahar'ın counterı çok, şu an onun için uygun bir meta yok. Hatta şöyle söyleyeyim, Malzahar'ın push gücüne baş koyabilecek bir karakter aldığın an Malzahar direkt olarak çöp.

Assassinler bence hala muazzam tekler atabiliyor. Fizz, Zed, Evelynn, Rengar, Kha'Zix... assassin sayılır mı bilmem ama Elise de çok iyi tekliyor.

Arkadaşlar, 2-3 sezon önce (Her çara Vadiyaran ve Çelik Yürek alınabilen meta) oyunu oynuyordum ve Diana, Taric, Rengar, Sett oynuyordum. Şu anda ise bu çarların çoğu aşırı işlevsizler. Diana desen Vadiyaran eskisi gibi olmadığı için yeteri kadar hayatta kalamıyor ve Yenilmez bayağı güçsüzleşmiş. Rengar desen artık tek atmıyor ve itemleri değişik. Sett'in W'su da çok az vuruyor. Bu metaya nasıl alışabilirim? Bu arada oyunu çok oynamıyorum. Günde 2-3 maç belki atıyorum.

@Aeronight, bu meta ne böyle? Ne metası bu meta?
LoL'den uzun zamandır uzağım ben.

Durability patch geldiginden beri oyle eski LoL'u ozledik vallahi.

Son düzenleyen: Moderatör: