Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

juj12

Çalışkan
League of Legends'ta kenarlıksız mod 165 FPS'de, tam ekran modu ise 108 FPS'de kilitleniyor.
Monitörüm 165 Hz.
V-Sync devre dışı.
G-Sync devre dışı.
Hem eski hem de yeni NVIDIA sürücülerini denedim.
Windows 10'un temiz kurulumunu yaptım.
NVIDIA Denetim Masası ayarları Maksimum kare hızı için devre dışı.
Haziran ve temmuz Windows güncellemelerini kaldırdım ve en son güncellemeleri de denedim, ancak sorun çözülmedi.

dwm.exe veya Explorer.exe'yi kapatmak sorunu çözüyor, ancak ikisi de kapatılmadan sorun devam ediyor. Forumları okuduğumda, dwm.exe'nin arka planda dikey senkronizasyon gerçekleştirdiğini iddia eden insanlar gördüm. Bunu nasıl düzeltebilirim? Daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. Lütfen acilen bir çözüm sunun.

@Recep Baltaş abi lütfen yardımcı ol teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıda tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırakmanın işe yaradığı belirtilmiş.

LoL bilgisayarımda yüklü olmadığından farklı oyundan göstereceğim. Kısaca LoL oyun dosyalarına gidip ''lol.exe veya leagueoflegends.exe'' artık oyunun ana dosyası neyse onun özelliklerinden kapatman gerekiyor. Ama burada launcher, RIOT dosyalarını falan seçmeyin.

Dosyayı bulduktan sonra görseldeki gibi sırasıyla sağ tıklayıp özellikleri açın.
Sonrasında uyumluluk sekmesinden tam ekran iyileştirmelerini kapat seçeneğini işaretleyip uygulayarak kapatın.

2025-07-19_08-58.webp

2025-07-19_08-58_1.webp

Hocam bunu da yaptım ama sorun çözülmedi görev yöneticisinden windows gezginini kapayınca sorun gidiyor fakat bu sefer task bar gidiyor alttaki masaüstü gidiyor. Birde sorun pcyi kapatıp açtıktan 2 saat kadar normal oynuyorum sonra başlıyor 3. Taraf uygulama açmıyorum tetikleyecek bir şeyde yok gibi.

Yukarıda attığım konuda bir çözüm daha sunmuşlar. O çözüm hakkında daha olumlu yanıtlar gelmiş.

Nvidia denetim masasını açıp görseldeki ayarın işareti yoksa işaretleyip dener misin?

2025-07-19_14-23.webp