Oynarken zevk aldığım şampiyonlar Leblanc, Zoe, Kassadin, Kennen; öneriniz ne olur? Hızlı ve micro mekanik gerektiren, odağımı toplayan çarları seviyorum. EUW Gold 1 - Plat 4. Plat peak.

Bunların Micro mekanik gerektiren bir yanı yok ki evet eğlenceliler ama barzo hepsi.
Beyni kenara koyup oynamalık karakterler.

LoL oynarken hangi karakteri oynadığının bir önemi yok, önemli olan makro oyunda bitiyor. Ama illâ Micro karakter önerisiyse sorun buyurun hocam:

Ryze, Cass, Brand, Anivia, Mel ve Lux öneririm. Bunların her biri mekanik istiyor ve zor karakterler. Mobil değiller ama gayet sinir ediciler. Seç, beğen ve al :D. AD olarak Talon iyidir. Hem mobil hem de zor.

Son düzenleme:
Oynarken zevk aldığım şampiyonlar LeBlanc, Zoe, Kassadin, Kennen; öneriniz ne olur? Hızlı ve Micro mekanik gerektiren, odağımı toplayan çarları seviyorum. EUW Gold 1 - Plat 4. Plat peak.

Ornn oyna en guclu top lane sampiyonu nedense oynayan fazla kimse yok tamda senin istedigin gibi hızlı ve micro yaparak oynarsin

Meta ne ise onu oyna. Bu oyunu kitabına göre oynamazsan kazanamazsın.

Karşında Azir bilen birisi olduğunu düşün. Hani Azir mainler bir şeyler yapıp seni çalımlayıp pazara yolluyor ya... işte onun benzeri.
Mikro senin o çarla yapabildiklerine odaklı terim. Makro oyunun genelini kapsıyor.
Makro'da atıyorum "yakınında takım arkadaşı varken ilave Zırh kazanırsın" skili varsa bu çar Makro oyun odaklı oluyor. Veya toplu düşmanlara karşı avantajlı olduğunda vb.
Mikro'da kendi başının çaresine bakabiliyorsun ancak "bakabilmen" gerek. Azir örneğindeki gibi. Bu çarlar için skil tutturabilmen ve birkaç trick bilmen gerekiyor.

@MatthewMcConaughey,
O elolarda canına okumalarını saymazsak aklıma gelen ilk çar Azir. Ondan sonra Ornn.
Azir zaten doğru oynandığında sağ solu belli olmuyor. Snowbal yakalarsan taşırsın.
Ornn ise sen batırsan bile takım arkadaşlarına item basabildiğinden win-win çar. Underrated olması harika. Ne kadar damage çıkarabildiği unutuluyor. Ha ne kadar mikro mekanik (skil kabiliyeti) istiyor tartışılır. Çok görüyorum Q menziline girdiği gibi saldıran elemanları.