KS KS Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 29 Ağustos 2025 #11 Onursandros dedi: Başka Launcher denesen hacı Prism gibi? Genişletmek için tıkla... Ya hocam Prism'de de Sk'de de bu lanet olası ''Qt6Gui.dll'' hatası alıyorum. Üstelik içinde o dll olmasına rağmen.
Onursandros dedi: Başka Launcher denesen hacı Prism gibi? Genişletmek için tıkla... Ya hocam Prism'de de Sk'de de bu lanet olası ''Qt6Gui.dll'' hatası alıyorum. Üstelik içinde o dll olmasına rağmen.
fantomXQ Çalışkan Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 2 Yer Dünyaa 29 Ağustos 2025 #12 Hocam PolyMC. Candır. Modları da istediğiniz gibi içerisinden kurabiliyor sunuz. Çevrimdışı hesapta açabiliyorsunuz...
Hocam PolyMC. Candır. Modları da istediğiniz gibi içerisinden kurabiliyor sunuz. Çevrimdışı hesapta açabiliyorsunuz...
KS KS Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 29 Ağustos 2025 #13 eusea dedi: Eğer isterseniz doğrudan kurulum exe dosyasını gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam korsana girmez mi? Benim yüzünden uyarı almanızı istemem.
eusea dedi: Eğer isterseniz doğrudan kurulum exe dosyasını gönderebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam korsana girmez mi? Benim yüzünden uyarı almanızı istemem.
eusea Becerikli Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 105 Beğeniler 51 29 Ağustos 2025 #14 Bruhistan dedi: Hocam korsana girmez mi? Benim yüzünden uyarı almanızı istemem. Genişletmek için tıkla... https://dl.llaun.ch/legacy/installer adresinden indirmeyi denediniz mi?
Bruhistan dedi: Hocam korsana girmez mi? Benim yüzünden uyarı almanızı istemem. Genişletmek için tıkla... https://dl.llaun.ch/legacy/installer adresinden indirmeyi denediniz mi?
KS KS Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 29 Ağustos 2025 #15 eusea dedi: https://dl.llaun.ch/legacy/installer adresinden indirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İnsan doğrulamasında takılı kalıyor maalesef.
eusea dedi: https://dl.llaun.ch/legacy/installer adresinden indirmeyi denediniz mi? Genişletmek için tıkla... İnsan doğrulamasında takılı kalıyor maalesef.
fantomXQ Çalışkan Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 2 Yer Dünyaa 29 Ağustos 2025 #16 Bruhistan dedi: Eki Görüntüle 179170 Genişletmek için tıkla... Hocam anlaşılmayacak hiçbir şey yok Mojang bu arkadaşlara direk telif atmış site de kapatılmış. Bu kadar polymc kurun geçin. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2026
Bruhistan dedi: Eki Görüntüle 179170 Genişletmek için tıkla... Hocam anlaşılmayacak hiçbir şey yok Mojang bu arkadaşlara direk telif atmış site de kapatılmış. Bu kadar polymc kurun geçin.
KS KS Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 29 Ağustos 2025 #17 fantomXQ dedi: Hocam anlaşılmayacak hiçbir şey yok Mojang bu arkadaşlara direk telif atmış site de kapatılmış. Bu kadar polymc kurun geçin. Genişletmek için tıkla... Polymc, sklauncher, Prism ''Qt6Gui.dll" hatası alıyor. Nasıl çözebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 30 Nisan 2026
fantomXQ dedi: Hocam anlaşılmayacak hiçbir şey yok Mojang bu arkadaşlara direk telif atmış site de kapatılmış. Bu kadar polymc kurun geçin. Genişletmek için tıkla... Polymc, sklauncher, Prism ''Qt6Gui.dll" hatası alıyor. Nasıl çözebilirim?
fantomXQ Çalışkan Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 2 Yer Dünyaa 29 Ağustos 2025 #18 Bruhistan dedi: Polymc, sklauncher, Prism ''Qt6Gui.dll" hatası alıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir sorun duydum sizden. Normalde PolyMC patates'e bile kurulabilen bir launcher (onaylandı) Hangi windows sürümünü kullanıyor sunuz?
Bruhistan dedi: Polymc, sklauncher, Prism ''Qt6Gui.dll" hatası alıyor. Nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İlk defa böyle bir sorun duydum sizden. Normalde PolyMC patates'e bile kurulabilen bir launcher (onaylandı) Hangi windows sürümünü kullanıyor sunuz?
KS KS Bruhistan Başarılı Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 1.101 Çözümler 1 Beğeniler 1.084 29 Ağustos 2025 #19 fantomXQ dedi: İlk defa böyle bir sorun duydum sizden. Normalde PolyMC patates'e bile kurulabilen bir launcher (onaylandı) Hangi windows sürümünü kullanıyor sunuz? Genişletmek için tıkla... 2015 LTSB kullanıyorum. İndirdiğim zaman launcher'ın üzerine tıklayınca iki kere ''Qt6Gui.dll bulunamadı'' diye hata veriyor. İşte böyle hatalar: Son düzenleme: 29 Ağustos 2025
fantomXQ dedi: İlk defa böyle bir sorun duydum sizden. Normalde PolyMC patates'e bile kurulabilen bir launcher (onaylandı) Hangi windows sürümünü kullanıyor sunuz? Genişletmek için tıkla... 2015 LTSB kullanıyorum. İndirdiğim zaman launcher'ın üzerine tıklayınca iki kere ''Qt6Gui.dll bulunamadı'' diye hata veriyor. İşte böyle hatalar:
fantomXQ Çalışkan Katılım 25 Mayıs 2025 Mesajlar 14 Beğeniler 2 Yer Dünyaa 29 Ağustos 2025 #20 Bruhistan dedi: 2015 LTSB kullanıyorum. İndirdiğim zaman launcher'ın üzerine tıklayınca iki kere ''Qt6Gui.dll bulunamadı'' diye hata veriyor. İşte böyle hatalar: Eki Görüntüle 179233Eki Görüntüle 179235Eki Görüntüle 179237 Genişletmek için tıkla... Hocam 2015'in desteği bitiyor (31 Ağustos) LTSC 2021'e geçmenizi öneririm. Ama sorunlar devam ederse ve sistemim normal W10 da kasıyor diyorsanız Linux dağıtımlarından herhangi birisine geçmek sorununuzu çözecektir.
Bruhistan dedi: 2015 LTSB kullanıyorum. İndirdiğim zaman launcher'ın üzerine tıklayınca iki kere ''Qt6Gui.dll bulunamadı'' diye hata veriyor. İşte böyle hatalar: Eki Görüntüle 179233Eki Görüntüle 179235Eki Görüntüle 179237 Genişletmek için tıkla... Hocam 2015'in desteği bitiyor (31 Ağustos) LTSC 2021'e geçmenizi öneririm. Ama sorunlar devam ederse ve sistemim normal W10 da kasıyor diyorsanız Linux dağıtımlarından herhangi birisine geçmek sorununuzu çözecektir.