Makaleler
12
Yer
Çorum
LEGO Botanicals Şans Bambusu, Amazon'da ₺944,94'ye düşmüş. 1-2 ay öncesine kadar daha düşük fiyatlara düşüyordu ancak şu anki piyasasına göre uygun fiyat. Masada dekor olarak çok güzel duruyor. Bende krizantem olanı vardı, bir tane de bunu aldım.

Bu para etmez diyebilirsiniz, haklısınız ama LEGO pahalı bir hobi diyelim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lego botanicals şans bambusu, Amazon'da ₺944, 94'ye düşmüş. 1-2 ay öncesine kadar daha düşük fiyatlara düşüyordu ancak şu anki piyasasına göre uygun fiyat. Masada dekor olarak çok güzel duruyor. Bende krizantem olanı vardı, bir tane de bunu aldım.

Bu para etmez diyebilirsiniz, haklısınız ama lego pahalı bir hobi diyelim.

Ben de başlamak istiyorum açıkçası her ne kadar pahalı olsa da ancak nereden başlasam bilmiyorum.

Eski model Porsche 911 var mı acaba :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben de başlamak istiyorum açıkçası her ne kadar pahalı olsa da ancak nereden başlasam bilmiyorum.

Eski model Porsche 911 var mı acaba :D
Var da bayağı pahalı bir model. Boyut olarak da bayağı büyük. Onun yerine başlangıç olarak Speed Champions serisine bakabilirsin.

IMG-20251231-WA0012.webp

2 ayda 1.5 kat fiyat artışı, ürün de alt tarafı plastik parçalar olunca insanı hobisinden ediyorlar. Bizim millet bu aralar LEGO'ya fazla yüklendi herhalde. Yurt dışı fiyatı 22 dolarlık arabalar 1600 TL'den satılıyor. :mad:😤