Yine aldırdınız bana, dayanamıyorum. :p :3

1770761441584.webp

@Caner Uncu hocam legolarınızı koyduğunuz vitrin gibi bir şeyiniz var mı acaba? Merak ettim.
Henüz yok da setler çoğalınca uygun bir vitrin alacağım. Aklımda birkaç model var ama gereksiz pahalı oldukları için uzağım şimdilik. Ucuz kitaplıklar var da çok sıradan geliyor, güzel bir şey yapacağım.

@Ethem Efe, lego mağazasında fiyatlar neredeyse 1.5 katı. Bence alınmaz mağazadan. İnternetten almaya çalış. Birkaç gün önce gayet iyi indirim vardı.

Çoğu 1600 TL civarında. Hazır gitmişken oradan almak istiyorum açıkçası, eve gelmesini beklemek yerine.

Henüz yok da setler çoğalınca uygun bir vitrin alacağım. Aklımda birkaç model var ama gereksiz pahalı oldukları için uzağım şimdilik. Ucuz kitaplıklar var da çok sıradan geliyor, güzel bir şey yapacağım.

500 TL daha pahalı genel olarak sanırım. Bazılarında ise sadece 200 300 TL fark var.

@Ethem Efe, LEGO mağazasında fiyatlar neredeyse 1.5 katı. Bence alınmaz mağazadan. İnternetten almaya çalış. Birkaç gün önce gayet iyi indirim vardı.
Maksat biraz da aktivite olsun, gidip oradan almanın eğlencesi ayrı oluyor. Yoksa ben de hayatta ekstra 500 TL vermek istemem :D

O kadar param yok, ben de ilk lego setim olarak bunu aldım 🥰
Screenshot_2026-02-11-22-53-40-462_com.amazon.mShop.android.shopping-edit.webp

Son düzenleyen: Moderatör: