Çok iyi fiyat arkadaşlar, Toyzz Shop'ta düşmüş. Bütçesi olan alabilir, çok iyi modeldir.
Trendyol'da da aynı fiyat.
Yapınca görsel bekliyoruz
Ben de pazar günü direkt LEGO mağazasına gidip güzel bir Speed Champions Formula 1 alacağım. Yapınca buraya atarım hocamÇok iyi fiyat arkadaşlar, Toyzz Shop'ta düşmüş. Bütçesi olan alabilir, çok iyi modeldir.
Henüz yok da setler çoğalınca uygun bir vitrin alacağım. Aklımda birkaç model var ama gereksiz pahalı oldukları için uzağım şimdilik. Ucuz kitaplıklar var da çok sıradan geliyor, güzel bir şey yapacağım.@Caner Uncu hocam legolarınızı koyduğunuz vitrin gibi bir şeyiniz var mı acaba? Merak ettim.
@Ethem Efe, lego mağazasında fiyatlar neredeyse 1.5 katı. Bence alınmaz mağazadan. İnternetten almaya çalış. Birkaç gün önce gayet iyi indirim vardı.
Henüz yok da setler çoğalınca uygun bir vitrin alacağım. Aklımda birkaç model var ama gereksiz pahalı oldukları için uzağım şimdilik. Ucuz kitaplıklar var da çok sıradan geliyor, güzel bir şey yapacağım.
Maksat biraz da aktivite olsun, gidip oradan almanın eğlencesi ayrı oluyor. Yoksa ben de hayatta ekstra 500 TL vermek istemem@Ethem Efe, LEGO mağazasında fiyatlar neredeyse 1.5 katı. Bence alınmaz mağazadan. İnternetten almaya çalış. Birkaç gün önce gayet iyi indirim vardı.