- Makaleler
- 14
Paul Walker anısına...
Keşke. Jantlar gerçekten harika duruyor.Bu setteki parlak jantlar aşırı hoşuma gidiyor keşke R34 modeli de öyle olsaydı.
Keşke. Jantlar gerçekten harika duruyor.
R34'ün ön kaputta çıkıntılı brick yerine bundaki gibi düz kapatıp sağ tarafa markaları ekleselerdi tadından yenmezdi.
Anlamsız işler işte. Kendi imkanları ile kapatanları ben de gördüm de bu sefer de yüksek durduğu için kötü duruyor dediğin gibi.Set yeni çıktığı dönem birkaç kişi o çıkıntılıkları kendi imkanlarıyla kapatıyordu elindeki parçalar ile ancak yine de hoş durmuyordu bence. Diğer çoğu araç Supra gibiyken neden o model öyle yapılmış anlam veremedim.
Anlamsız işler işte. Kendi imkanları ile kapatanları ben de gördüm de bu sefer de yüksek durduğu için kötü duruyor dediğin gibi.
Çoktandır almak istiyorum ama görüntüsü cidden hoşuma gitmiyor oradan dolayı. Düz yapıp kaputtaki markaları da sticker yapsalar 10/10 set olurdu.
Bir de son zamanlarda kalite kontrol sorunu var. Hep sıkıntı çıkıyor setlerde. Mesela bu Supra'da stickerın teki kitapçığa yapışık çıktı. Allah'tan kenardaydı da kurtardım.
Eki Görüntüle 278672
Sticker kağıdı bükük de durmuyordu, @The Man From Earth de Mercedes setinde karşılaştı aynı durumla.Bayağı komik bir hata olmuş hocam, sanki sticker kağıdı bükülüp o da oraya yapışıp çıkmış gibi. Daha önce hiç başıma gelmedi. Sadece geçen gün konuştuğumuz Ford GT modelinde lastiklerden birisi ezilmiş geldi. Lastiğin şekli bozuktu, sonrasında kendi imkanlarımla düzelttim. Lego'da şu ana kadar karşılaştığım tek hataydı.
Sticker kağıdı bendeki bazı daha eski setlerde ayrı kutucukta geldi, LEGO'nun onu yapmayı bırakmaması lazımdı.Sticker kağıdı bükük de durmuyordu, @The Man From Earth de Mercedes setinde karşılaştı aynı durumla.
Onun dışında Geleceğe Dönüş Time Machine setinde de tavanda çizik çıktı benim.
Neyse, set güzel olmuş ama beğendim.