Anladım, son olarak bu stantların sıfırı var mı? Bir de sürekli bir yeri çıkmayacak, sağlam F1 modelleri neler?

Bu arada ikinize de çok teşekkür ederim başlamamda çok yardımcı oldunuz.

@LH44 @Caner Uncu

Stant muhabbetini kaçırdım, ben direkt tablo yaptım.
2024 serisinde McLaren hariç hepsi sağlam sayılır.

@25457, Dolap uygulaması yüklüyse "Lego Speed Champions" diye aratın, bir sürü stant ilanı çıkıyor hocam.

Ben örnek amaçlı attım, daha güzelleri de mutlaka vardır.

Eki Görüntüle 220610
Eki Görüntüle 220611

@25457, şimdi anladım. 😃
3D dosyaları ile aynı fiyattalar. Bi' ara basacaktım ama çok üşenip tablo yaptım. 🙂

1769197089266.webp

Odamda koyacak yer açtım, şu stantlardan alacağım. Bunlar model olarak değişiyor sanırsam, Ferrari olana benim Mercedes uygun olmaz galiba.

Red Bull olanı sipariş verdim. Amazon Prime oldugu icin yarın kapımda olacak, onu bitiririm. Ferrari pahali geldi, biraz düserse onu da alacagım. Düsmezse MoneyGram alırım.

Bu arada Amazon üzerinden hiç alasım gelmiyor ama en ucuz fiyatlar orada. Kargo sürekli yırtık ve zarar gormus geliyor, iyi ki icine bir şey olmuyor. Hepsiburada daha güzel paketliyor.

Bu arada Amazon üzerinden hiç alasım gelmiyor ama en ucuz fiyatlar orada. Kargo sürekli yırtık ve zarar gormus geliyor, iyi ki icine bir şey olmuyor. Hepsiburada daha güzel paketliyor.
Ben de aynı durumdan isyan etmiştim, kese kağıdına koyuyorlar😂

Fiyatlar şu an çok pahalı geliyor bana, o yüzden indirim bekleyeceğim bir süre. 1.000 TL üstü vermek can sıkıcı.

MoneyGram ve Redbull olanı bitirdim. Geriye Aston Martin, Williams, McLaren ve BWT kaldı. Ferrari şu an pahalı, onu indirime girince alacağım. Bundan sonra sürekli LEGO yaparım artık, sardı.

Hepsini bitirip bir rafa koyunca fotoğraf atacağım.

@Caner Uncu @LH44 Ferrari dışında tüm hepsini satın aldım, bunları bitirince başka ne alabilirim?

Son düzenleme:
@Caner Uncu @LH44 Ferrari dışında tüm hepsini satın aldım, bunları bitirince başka ne alabilirim?
Porsche 911 modeli var sarı, onu beğeniyorum. Bir de DMC Geleceğe Dönüş. Botanicals serisine başlamak lazım bir de.

Geçen Dolap'ta 580 liraya Red Bull sattı birisi, kaçırdım 🥲

@Caner Uncu Tekrardan merhaba, nasılsınız? LEGO Speed Champions setinin hepsini almak istiyorum fakat daha sonra indirime girerse param boşa gitmiş olacak, ne yapabilirim? Sizce ne zaman indirime girerler? Özellikle Ferrari olanı çok istiyorum.