@21931, amaç yılbaşı süsü değil zaten. O amaçla bakarsan zibilyon tane daha kullanışlı ürün bulursun. LEGO ürünleri hobi ve koleksiyon amaçlı alınıyor.

Dediğim gibi ürün fiyatını hak etmiyor olabilir, katılıyorum zaten buna ama LEGO severler tercih edebilir. Zevk ve hobi işi.

Geçen 400 liraya Şok'tan yılbaşı ağacı aldım hocam, 400 lira 4 plastik parçasına verilmez.
Üstteki mesajlarda söylemiştim ama tekrar ifade edeyim:

İnsanlar LEGO ürünlerine "plastik parçası" deyip geçmiyor. Hobi olarak satın alan insanlar, koleksiyon yapan insanlar var. Şu ürünlerin ederinin bu fiyat olmadığının herkes farkında diye düşünüyorum. Konu eder konusu değil. Ona bakarsan şu ürünlerin maliyeti 100 TL dahi yoktur.

400 TL'ye yılbaşı süsü arıyorsanız zaten bundan kat kat daha iyi ürünler bulursunuz. Bunu satın alan kişiler hobi amaçlı alır, kullanışlı bir şey olduğu için değil. Yani doğru karşılaştırma değil yılbaşı ağacı. Birisi de çıkar plastik ağaç parasına gerçeğini aldım der 🙏

Üstteki mesajlarda söylemiştim ama tekrar ifade edeyim:

İnsanlar lego ürünlerine "plastik parçası" deyip geçmiyor. hobi olarak satın alan insanlar, koleksiyon yapan insanlar var. şu ürünlerin ederinin bu fiyat olmadığının herkes farkında diye düşünüyorum. Konu eder konusu değil. Ona bakarsan şu ürünlerin maliyeti 100 TL dahi yoktur.

400 TL'ye yılbaşı süsü arıyorsanız zaten bundan kat kat daha iyi ürünler bulursunuz. Bunu satın alan kişiler hobi amaçlı alır, kullanışlı bir şey olduğu için değil. Yani doğru karşılaştırma değil yılbaşı ağacı. Birisi de çıkar plastik ağaç parasına gerçeğini aldım der 🙏

Bunu biliyorum ama lego seven biri bile vermez şu parayı. Legonun olayı kare dikdörtgen bloklarla inanılmaz detaylar eklemesi. Bunda nerede detay? Ben vermezdim o parayı.

Bunu biliyorum ama lego seven biri bile vermez şu parayı. Legonun olayı kare dikdörtgen bloklarla inanılmaz detaylar eklemesi. Bunda nerede detay? Ben vermezdim o parayı.
Lego tutkunu olarak yazıyorum, farklı koleksiyon ürünlerim var. Lego pahalıdır :) Alacak adam parasına bakmaz, verir alır. Serçe parmak kadar anahtarlıkları 350 liraya satılıyor.