Ürünün normal fiyatı 900 TL civarında. Amazon'da 400 TL'ye düşmüş. Açıkçası çok bir esprisi yok ürünün ama sağa sola süs diye takılır, güzel duruyor.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Buna bu para verilmez.
Yani, bir tık öyle bence de ama LEGO ürünleri pahalı zaten. Ona göre de değerlendirmek lazım biraz. Yoksa maliyetine baksan 100 lira yoktur. Zaten ufacık bir şey.
Şahsen 400 TL'yi plastikten oluşan 4 parçaya vermezdim. Yerine daha kullanışlı ve daha güzel olan şu ürünler tercih edilebilir:
@Caner Uncu, aynen zevkler tartışılmaz. Lego ismi bilinen "marka" olduğu için fiyatları pahalı. Bende de birkaç arabası var kalitesine değiyor gerçekten.
Ürünün normal fiyatı 900 TL civarında. Amazon'da 400 TL'ye düşmüş. Açıkçası çok bir esprisi yok ürünün ama sağa sola süs diye takılır, güzel duruyor.
Geçen 400 liraya Şok'tan yılbaşı ağacı aldım hocam, 400 lira 4 plastik parçasına verilmez.
Üstteki mesajlarda söylemiştim ama tekrar ifade edeyim:Geçen 400 liraya Şok'tan yılbaşı ağacı aldım hocam, 400 lira 4 plastik parçasına verilmez.
İnsanlar LEGO ürünlerine "plastik parçası" deyip geçmiyor. Hobi olarak satın alan insanlar, koleksiyon yapan insanlar var. Şu ürünlerin ederinin bu fiyat olmadığının herkes farkında diye düşünüyorum. Konu eder konusu değil. Ona bakarsan şu ürünlerin maliyeti 100 TL dahi yoktur.
400 TL'ye yılbaşı süsü arıyorsanız zaten bundan kat kat daha iyi ürünler bulursunuz. Bunu satın alan kişiler hobi amaçlı alır, kullanışlı bir şey olduğu için değil. Yani doğru karşılaştırma değil yılbaşı ağacı. Birisi de çıkar plastik ağaç parasına gerçeğini aldım der
Üstteki mesajlarda söylemiştim ama tekrar ifade edeyim:
İnsanlar lego ürünlerine "plastik parçası" deyip geçmiyor. hobi olarak satın alan insanlar, koleksiyon yapan insanlar var. şu ürünlerin ederinin bu fiyat olmadığının herkes farkında diye düşünüyorum. Konu eder konusu değil. Ona bakarsan şu ürünlerin maliyeti 100 TL dahi yoktur.
400 TL'ye yılbaşı süsü arıyorsanız zaten bundan kat kat daha iyi ürünler bulursunuz. Bunu satın alan kişiler hobi amaçlı alır, kullanışlı bir şey olduğu için değil. Yani doğru karşılaştırma değil yılbaşı ağacı. Birisi de çıkar plastik ağaç parasına gerçeğini aldım der![]()
Bunu biliyorum ama lego seven biri bile vermez şu parayı. Legonun olayı kare dikdörtgen bloklarla inanılmaz detaylar eklemesi. Bunda nerede detay? Ben vermezdim o parayı.
Lego tutkunu olarak yazıyorum, farklı koleksiyon ürünlerim var. Lego pahalıdırBunu biliyorum ama lego seven biri bile vermez şu parayı. Legonun olayı kare dikdörtgen bloklarla inanılmaz detaylar eklemesi. Bunda nerede detay? Ben vermezdim o parayı.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-