Detaylar
Kim cevapladı?Basit 60W kalem tip havyalardan al, başla. Pompa al bir tane de, lehim olarak Soldex iyidir. Zımpara da al, hayvanın ucunu temizlersin.
Lehimlemeye başlamam gerekiyor. Nasıl başlayabilirim?
Lehim yapacağınız yeri ısıtın sonra pasta ile lehim tutması için destekleyin, lehimi dokundurduğunuzda eriyip yapışacaktır zaten. Eğer binbir çeşit gibi yerlerden aldıysanız malzemeleri uğraşmaya gerek yok her türlü kötü olacak
erdym
Üstün
Havya çok önemli değil lehim teli kötüyse baştan patlarsın. Ben soldex 0.50 60/40 kullanıyorum 200G 1 yıl oldu daha %80'ini hala duruyordur yani pahalı ama epey uzun gidiyor. Bunun dışında flux olarak da lötfett öneririm.
berat_01
Yetkin
100w al diğerleri bir işe yaramıyorLehimlemeye başlamam gerekiyor. Nasıl başlayabilirim?
BirForumcuKişi
Üstün
Basit 60W kalem tip havyalardan al, başla. Pompa al bir tane de, lehim olarak soldex iyidir. Zımpara da al, hayvanın ucunu temizlersin.
Zımpara ve bulasık teli havyanın ucunu zedelıyor ileride uç lehim tutmuyor havya temizleme teli alımalı.
Zedeleme denmiyor ona, inceltme deniyor. Bir şeyi zımparaladıktan sonra daha kalınlaşmasını bekleyemezsin.Zımpara ve bulasık teli havyanın ucunu zedelıyor ileride uç lehim tutmuyor lehim temizleme teli alımalı.
Farkındaysan başlangıç için en ucuz olanı önermişim, yoksa kalem havya yerine Lötpistol önerirdim.
Sen şimdi pürüzlü yüzeyin sürtünmesinin artmadığını ve lehim tutmadığını iddia ediyorsun, değil mi? Basit fizik kuralları oysaki bunlar.
BirForumcuKişi
Üstün
Zedeleme denmiyor ona, inceltme deniyor. Bir şeyi zımparaladıktan sonra daha kalınlaşmasını bekleyemezsin.
Farkındaysan başlangıç için en ucuz olanı önermişim, yoksa kalem havya yerine lötpistol önerirdim.
Ben bir şey demiyorum konu uzayacak o yüzden yapay zekâ acıklasın.
Zedeleme denmiyor ona, inceltme deniyor. Bir şeyi zımparaladıktan sonra daha kalınlaşmasını bekleyemezsin.
Farkındaysan başlangıç için en ucuz olanı önermişim, yoksa kalem havya yerine lötpistol önerirdim.
Sen şimdi pürüzlü yüzeyin sürtünmesinin artmadığını ve lehim tutmadığını iddia ediyorsun, değil mi? Basit fizik kuralları, oysaki bunlar.
Zedelendiğinden kaplaması gidiyor lehim tutmuyor.
Dosya Ekleri
En uçtaki kaplamayı yok etmiyoruz hoca zaten, içteki çekirdek kısmına ulaşacak kadar zımpara yap demiyor kimse. Lehim tabakasini alacaksin, ayna görüntüsü yok olacak. Lehimin ayna görüntüsü ha, yanlış olmasın.
BirForumcuKişi
Üstün
En uçtaki kaplamayı yok etmiyoruz hoca zaten, içteki çekirdek kısmına ulaşacak kadar zımpara yap demiyor kimse. Lehim tabakasini alacaksin, ayna görüntüsü yok olacak. Lehimin ayna görüntüsü ha, yanlış olmasın.
İster istemez denk geliyor ucu tam patırsanda tel yerine en kötü limon tozu kulansın bulasık teli önermiyorum.
Yeni konular
-
-
-
BIOS güncellemesi sonrası MSI Afterburner'da bilgiler gözükmüyor
- Michael MYERS
-
-
-
-
-