22723

Uzman
Şu an 8 GB VRAM yüzünden 2K bir ekran istemiyorum. GameGaraj 5070 Ti ise şu an 84 bin ile 87 bin TL arasında gidip geliyor. Nereden baksanız, 15-20 bin TL fiyat farkı var; 4 GB VRAM fazla olsun diye o kadar para vermeye gerek yok. Eğer Lenovo zamlanırsa, ki geçen 3-4 gün önce 65 bin TL ve aşağısıydı, onu da almam. Anakartın yanma olaylarını ve servis sorunlarını biliyorum; bu yeni nesilde belki yoktur. Nasıl bir cihaz ya da sorun gördünüz mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart yanma sorunu ile alakalı henüz resmi ya da kayda değer bir açıklama yok o yüzden hala uzak durmak lazım. Bütçeniz ne?
Cihaz iade veya değişim bekliyorum şuan için. Belirli bir bütçe vs yok. Sadece şuan araştırıyorum. Bu hafta iade veya değişim belli olucak diye umuyorum belki hatırlarsınız omen 17 4070.

Cihaz iade veya değişim bekliyorum şuan için. Belirli bir bütçe vs yok. Sadece şuan araştırıyorum. Bu hafta iade veya değişim belli olucak diye umuyorum belki hatırlarsınız omen 17 4070.
Şimdi hatırladım. Tam bir bütçe çıkınca konu açın bence. Zaten AMD LOQ'larda patladı önermiyoruz onuda 😀