Eskiden kalan bir A7000 telefonum var. Telefonu açmaya çalıştığımda logo ekranında takılı kalıyor. Format atmayı denedim (eMMC'yi temizledim), yine aynı sorun devam ediyor. Şarj oluyor ama hiçbir şekilde açılmıyor. Güvenli modda da açılmıyor.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Custom ROM ve yüklenişi:
MIUI önercektim ama linki kırılmış.
TWRP kurulumu:
Güzeldir bakayım linki kırık değilse atarım.
Kullandım.
Maalesef o da kırık.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Hala açılmazsa bir sıkıntı vardır 10-20dk daha bekleyin açılmazsa yazın çünkü bazı ROM'lar sıkıntılı olup kurulduktan sonra bootloop adlı döngüye girip açılmayabiliyor.
Hala açılmazsa bir sıkıntı vardır 10-20dk daha bekleyin açılmazsa yazın çünkü bazı ROM'lar sıkıntılı olup kurulduktan sonra bootloop adlı döngüye girip açılmayabiliyor.
Tamamdır hocam olmazsa ne yapacağız peki.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Factory reset deniyeceğiz hala olmazsa aynı yöntemle farklı bir ROM kurmamız gerekiyor siz buraya yazarsınız.
Factory reset deniyeceğiz hala olmazsa aynı yöntemle farklı bir ROM kurmamız gerekiyor siz buraya yazarsınız.
Tamamdır hocam sağ olun.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Ne demek hocam bana bilgi vermeniz yeterli çünkü aynı yöntemle 1 tane telefon kurtarmıştım.
Ne demek hocam bana bilgi vermeniz yeterli çünkü aynı yöntemle 1 tane telefon kurtarmıştım.
Hocam gerçekten size ne kadar teşekkür etsem az telefon açıldı yardımlarınız için sağ olun.
Dosya Ekleri
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Hocam ayıptır sorması da merak ediyorum siz bu telefonu ne için kullanacaksınız.
Hocam ayıptır sorması da merak ediyorum siz bu telefonu ne için kullanacaksınız.
2. telefon olarak kullanmayı düşünüyorum.
Jahrein Fan
Üstün
- Makaleler
- 4
Tamam bu arada Google uygulamalarını göremezseniz şaşırmayın GApps gerekiyor onu da atacağım açılmasına sevindim hayret ediyorum 12 yaşımda olsam bile bayağı bilgiliyim çevrem hep öyle diyor.
Son düzenleme:
Tamam bu arada Google uygulamalarını göremezseniz şaşırmayın GApps gerekiyor onu da atacağım açılmasına sevindim hayret ediyorum 12 yaşımda olsam bile bayağı bilgiliyim çavrem hep öyle diyor.
Gerçekten benden küçük olmana rağmen daha bilgilisin benden çok sağ ol.
Yeni konular
-
-
Ryzen 5 2400G'de soğutucu ve macun değişiminden sonra sıcaklık arttı
- DelilahKaldwing
-
-
-
-
-
-
-