Kalem ve kılıf dahildir.

Sepette "Lenovo1000" kodunu kullanınız.

Bunun yerine daha ucuza MatePad alırdım. En azından daha güçlü çipe, daha iyi ekrana ve daha iyi bağlantı özelliğine sahip. Sırf world cup Edition diye de alınmaz.

Bu fırsat değil ki? Sırf tasarımı için (bence güzel durmuyor) dimensity 6300'lü cihaza 12.999₺ vermek hiç mantıklı değil.

Bundan da ziyade Lenovo'nun tabletleri ile ilgili hiç hoş olmayan dönütler mevcut, durduk yere kapanma gibi...

8 gen 3'lü tableti iyiydi ama.

World Cup Edition diyerek yanında baskılı kılıfı vermişler tablet aynı tablet :D

Bundan da ziyade Lenovo'nun tabletleri ile ilgili hiç hoş olmayan dönütler mevcut, durduk yere kapanma gibi...
Sistemdeki animasyonlarının neredeyse hepsinde bug var ve ben bu bug'ı 4 yıl sonra farkettim. Öyle göz önünde ama bir o kadar da belli olmuyor hiç.

Hatalı üretim 8 Gen 3'leri ucuzdan toplamışlar. Bi'de o tablet için ülkemize uyumlu kılıf hiç gelmedi, şu anda yok. Hayatımda gördüğüm en rezalet pazarlama politikası... Kutudan adaptörü sonradan çıkarmışlar, kılıf yok, yanında gelen kalem için sonradan yedek uç da bulunamıyor.