ardayms

Becerikli
ETS 2 oyununda en düşük ayarlarda bilgisayar kasıyor, yırtılmalar ve donmalar oluyor. Linkteki videoda bulunuyor (Normalde oyundan da atmazdı ama 15-20 dakika oynadıktan sonra bu videoyu çektim ve bilgisayar biraz ısınmıştı, videoyu çekerken de oyundan attı.) (Dizüstü bilgisayar kullanıyorum, modeli aşağıda.)

Sistem Modeli - 82H8

Sistem SKU'su - LENOVO MT 82H8 IdeaPad 3 15ITL6

Oyun içi ayarlar zaten dediğim gibi en düşükte, onun dışında kasma ve donmayı önlemek için bir şey yapılabilir mi?

VİDEO:

IdeaPad 3 15ITL6'de ETS 2 düşük ayarlarda bile kasabilir çünkü entegre GPU ve ısınma etkili oluyor ama bu kasma gibi değil de daha çok takılma gibi geldi bana. Çözünürlük ve anti-aliasing Shadow reflection kapalı, texture Low yap. Dizüstüyü açıkta kullan. Soğutucu varsa tak, sürücüler güncel olsun.
HDD takılma yapabileceği için oyunu zorlayabilir.

IdeaPad 3 15ITL6'de ETS 2 düşük ayarlarda bile kasabilir çünkü entegre GPU ve ısınma etkili oluyor ama bu kasma gibi değil de daha çok takılma gibi geldi bana. Çözünürlük ve anti-aliasing Shadow reflection kapalı, texture Low yap. Dizüstüyü açıkta kullan. Soğutucu varsa tak, sürücüler güncel olsun.
HDD takılma yapabileceği için oyunu zorlayabilir.
Soğutucu var, ayarlarda zaten en düşükte.

Dediğim şeyleri tam okumadınız sanırsam dikkatli okuyup güzel bir yanıt verirseniz yardımcı olmaya çalışabilirim.

Mesela atladıklarınızdan HDD mi kullanıyorsunuz yoksa SSD mi?