Saglam oyun oynamak istiyorsan harici ekran kartı en az 3050 olacak artik. 2050'ler de cok gereksiz. Veya A530M olacak. Dolayisiyla sürekli zaman zarfi icerisinde bu tarz konular aciyorsun, bence belirligi bir yetkinlige ulastin bu konuda. Daha fazla bu tarz konu acmaya sence gerek var mi?

Hocam sağlam oyuncu falan değiliz. Arada akşam kafa dağıtmak için Roblox, Valorant, ETS 2 falan. Zaten Valorant'ı 1366x768'de oynayacağım.

Bu dediğiniz oyunlara işlemci ve dahili GPU yetiyor evet. Ama benim asıl takıldığım 8 GB RAM olması. Yetmeyecek kısım bu çünkü. 5825U işlemcili de var bu fiyata ama yine tümleşik 8 GB RAM ile geliyor.

Bir de bu var bellek artırılabilir. IPS ekran. Ama intel UHD'nin performansı AMD APU'ya göre düşük oluyor genelde. Bir karşılaştırma videosu falan bakın.

Bu dediğiniz oyunlara işlemci ve dahili GPU yetiyor evet. Ama benim asıl takıldığım 8 GB RAM olması. Yetmeyecek kısım bu çünkü. 5825U işlemcili de var bu fiyata ama yine tümleşik 8 GB RAM ile geliyor.

Bir de bu var bellek artırılabilir. IPS ekran. Ama Intel UHD'nin performansı AMD APU'ya göre düşük oluyor genelde. Bir karşılaştırma videosu falan bakın.

Hocam yapacak bir şey yok arka planda hiçbir şey açmasan yeter bence 60 FPS civarı verir.

Ben Ryzen 7 7730U'LU kullanıyorum. AMD tabanlı dahili grafikli bir laptopta her zaman çift kanallı RAM'le iyi performans alırsınız. Dediğiniz oyunları da 1080p altına aldığınızda ve oyun içi grafik düşürdüğünüzde rahatlıkla 60 FPS alırsınız.

Ben Ryzen 7 7730U'lu kullanıyorum. AMD tabanlı dahili grafikli bir laptopta her zaman çift kanallı RAM'le iyi performans alırsınız. Dediğiniz oyunları da 1080p altına aldığınızda ve oyun içi grafik düşürdüğünüzde rahatlıkla 60 FPS alırsınız.

Sağ olun hocam artık içim rahat zaten cihazı monitöre bağlayıp oynayacağım 900p oda.