seneskilic

Becerikli
Arkadaşlar merhaba,

Lenovo IdeaPad 700-17ISK bir dizüstü bilgisayarım var. Klavyede bir sorun yaşadım ve F4 tuşunu sökmem gerekti. Sökerken tuşu çalıştıran mekanizma klipsini kırmışım farkında olmadan. Şimdi bu klipsi arıyorum internette ancak bir türlü bulamadım. Daha önce benzer sorun yaşayan veya tavsiyesi olan var mı?

1740145730935.webp

1740145718898.webp

Arkadaşlar merhaba,

Lenovo IdeaPad 700-17ısk bir dizüstü bilgisayarım var. Klavyede bir sorun yaşadım ve F4 tuşunu sökmem gerekti. Sökerken tuşu çalıştıran mekanizma klipsini kırmışım farkında olmadan. Şimdi bu klipsi arıyorum internette ancak bir türlü bulamadım. Daha önce benzer sorun yaşayan veya tavsiyesi olan var mı?

Eki Görüntüle 126429

Eki Görüntüle 126428

Hocam benim laptopun yarısından fazlasının tuş başma ömrü bitmişti internette bir video görmüştüm a tuşunu çıkardım sonra kırdım gibi ama tam bilmiyorum üstüne ağır basınca çıkıyor bende gittim servise zaten çoğunun ömrü bitmiş değiştirin Ya'da ek harici klavye alın dedi klavye daha mantıklı tek tuş'un klipsi bulunmaz ek klavye al kullan. Onu da oraya tam oturtmaya çalış ek klavye ile kullanmaya devam et.

Hocam benim laptopun yarısından fazlasının tuş başma ömrü bitmişti internette bir video görmüştüm a tuşunu çıkardım sonra kırdım gibi ama tam bilmiyorum üstüne ağır basınca çıkıyor bende gittim servise zaten çoğunun ömrü bitmiş değiştirin Ya'da ek harici klavye alın dedi klavye daha mantıklı tek tuş'un klipsi bulunmaz ek klavye al kullan. Onu da oraya tam oturtmaya çalış ek klavye ile kullanmaya devam et.
Hocam evdeyken iş görüyor ancak ev dışında kullanım için malesef onarmam gerek

Hocam evdeyken iş görüyor ancak ev dışında kullanım için malesef onarmam gerek
Hocam O klavyeyi kapatıp iptal edip ayarlardan ek bir klavye alıp üstüne koyarak kullanabilirsiniz.

LOGITECH MK240 KABLOSUZ KLAVYE MOUSE SET YELLOW BLACK fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu şu anki kullandığım gayet memnunum pil'ile kullanılıyor
Everest KM-BT843 Siyah BT 1600dpi Q Multimedia Kablosuz Klavye + Mouse Set fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Everest KM-BT843 Siyah BT 1600dpi Q Multimedia Kablosuz Klavye + Mouse Set en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu ise eski kullandığım bir kere bir sorun çıktı servise gitti ikincidede basılı kalıyordu olmadı para iadesi verdiler ama gayet ikisede kaliteli iyi bir ürün ve ucuz.

Hocam Siz yinede müşteri hizmetlerini arayın lenovonun yardımcı olurlar belki.