Lenovo IdeaPad Slim 3 14IRH 10 laptopum var, 32 ay garantili. Eylül ayında aldım ama oyun tarafında bir laptopa geçmek istiyorum.

Acer Nitro 5 AN515 44 model laptop buldum, kafa kafaya takas teklif etti. İnternette tam cihazı bulamadım 60 Hz gözüküyor ama adam 144 dedi, internette 16 GB RAM gözüküyor ama bu laptop 8 GB. Epey yorumlarında 144Hz geldi diyen çok.

Sizce kafa kafaya takas etmeli miyim? Ryzen 7 4800H GTX 1650 Ti var. Hikayeli oyunlar oynayacağım. (Death Stranding, Tomb Raider serisi, Detroit Become Human vs.) Sağlam internet bulursam CS2 de oynarım.

Doğrudan takas etmeyin. Cihazın donanımı eski, satıcı da bunu biliyor. Ayrıca, sizdeki Lenovo IdeaPad Slim 3'ün tam modelini atar mısınız?

Sizin cihazın daha 3 yıldan fazla ömrü varken, neredeyse miladını doldurmuş sözde "gaming" laptopla takaslamak saçmalık.

Muhtelemen 60Hz ekranlı modele sahip adam. Takas işi zamanında yaptığım için biliyorum dünyanın en salakça işi. (Genelleme olarak söylüyorum) Eğer oyunları ağır seviyede oynamıyorsanız GeForce NOW alıp hevesinizi alıp laptopunuzu normal kullanmak bana göre en mantıklısı (Günümüz şartlarında 1650 Tİ Mobile o kadar güçlü değil) Bir de Ryzen 5000 serisi olunsaydı düşünebilirdi çok miladik bir laptop.

Muhtelemen 60Hz ekranlı modele sahip adam. Takas işi zamanında yaptığım için biliyorum dünyanın en salakça işi. (Genelleme olarak söylüyorum) Eğer oyunları ağır seviyede oynamıyorsanız GeForce NOW alıp hevesinizi alıp laptopunuzu normal kullanmak bana göre en mantıklısı (Günümüz şartlarında 1650 Ti Mobile o kadar güçlü değil) Bir de Ryzen 5000 serisi olunsaydı düşünebilirdi çok miladik bir laptop.

Yurtta kalıyorum hocam internetim berbat ötesi olduğundan GeForce NOW olmaz.

Doğrudan takas etmeyin. Cihazın donanımı eski, satıcı da bunu biliyor. Ayrıca, sizdeki Lenovo IdeaPad Slim 3'ün tam modelini atar mısınız?

Sizin cihazın daha 3 yıldan fazla ömrü varken, neredeyse miladını doldurmuş sözde "gaming" laptopla takaslamak saçmalık.

Laptopum bu hocam sizce ederi nedir?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20251208-224416_Trendyol.webp
    Screenshot_20251208-224416_Trendyol.webp
    530,2 KB · Görüntüleme: 32