Bütçe
45.000
Elbette A15'te iyi bir tercih lakin 5 yıl önceki Acer serisi ile şimdikini kıyaslamayın aynı cihazlar değiller. 4060 7840HS Nitro 16 en stabil cihazlardan birisi. Her şeyiyle kompakt bir cihaz.

Anladim teşekkür ederim peki Gigabyte'in Türkiye servisi hakkinda hiç bilgi var mi? Olumlu ya da olumsuz internette pek bulamadim.

Tercih edilmiyor cunku. Discord'da takildigim serverlarda cok fazla guru var adindan bile bahsedilen bir marka degil. Iyi olsa emin ol duyardim. Marka ile ilgili kendi dusuncelerime gelirsek cihazin uretici yazilimlari cok konservatif erken throttle ediyor. Forumlardan gordugum kadariyla arizali cikma orani da bir hayli yuksek. Yani kalite kontrol dusuk.

Tercih edilmiyor cunku. Discord'da takildigim serverlarda cok fazla guru var adindan bile bahsedilen bir marka degil. Iyi olsa emin ol duyardim. Marka ile ilgili kendi dusuncelerime gelirsek cihazin uretici yazilimlari cok konservatif erken throttle ediyor. Forumlardan gordugum kadariyla arizali cikma orani da bir hayli yuksek. Yani kalite kontrol dusuk.

Anladim ASUS TUF'ya da Lenovo'yu önerir misiniz?

Alakasiz bir bicimde ASUS ROG aldim 4050'li ekran kartli. Hepinize oneri ve tavsiyeleriniz icin teşekkür ediyorum iyi sosyaller.