sametkarakas

Yetkin
Selam, kuzenim bilgisayarı kurcalarken bu hale getirmiş, format atılması gerekiyor. Ancak yine de danışmak istedim. Görseldeki bu sorun tam olarak nedir ve nasıl çözülür? Windows 11 format flaşım vardı, ancak BIOS'tan UEFI'yi öncelikli seçmeme rağmen açılırken kurulum ekranı yerine yine bu hatayı aldım. Windows 10 format flaşı hazırlıyorum şu anda.

1759846604923.webp

@sametkarakas, Wi-Fi sürücüleri kurulu mu? Aygıt yöneticisinde bilinmeyen aygıtlar varsa donanım kimliklerini paylaşabilir misin?
1759848487030.webp

Edit: Wi-Fi adaptörüm vardı onu takarak internete bağladım şu an sürücü güncellemelerini yapıyorum.

@14925 hocam bu geri zekalı laptop sürücü güncellemelerini otomatik yaparken kapandı normal şekilde şimdi güç ışığı yanıp sönüyor ancak açılmıyor ne yapmalıyım?

1759854277553.webp

1759854285474.webp

Son düzenleme:
Sen buna temiz bir format at şöyle sıfırdan. BIOS’a girebiliyor musun?

Eğer ekran hiç gelmiyor ise bataryayı sök, açma düğmesine 10 saniye basılı tut geri tak dene.

BIOS'u ben güncellemek istemedim aslında, sistemin oto yazılım sürücülerini indirirken o da inmeye başladı bende ellemedim resmi uygulamadan olduğu için ancak onu yaparken elimde kaldı. Bilgisayarcıya götürdüm az önce mesaj atmış cihazı yaptım diye 400 lira istedi.