Philips'le alakalı inceleme yok. O yüzden iyi olup olmadığıyla alakalı yorum yapamayız.

Lenovo'nun renk gamutu çok iyi.
Desktop Screenshot 2025.05.07 - 20.26.10.65.webp

Pek bilindik bir marka değil hocam. Lenovo çoğu alanda üretim yaptığı için ve marka değeri yüksek olduğu için Philips'e göre daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. Sadece marka üzerinden gitme nedenim özelliklerinin neredeyse aynı olması.

Philips marka açısından oldukça bilinir aslında. Monitör kısmında pek bilindik değiller sadece. Kaliteli monitörleri de var. 24m1N3200ZS.
27M2N5500 ve 25m2N3200W gibi. OLED tarafında da monitörleri var. O konuda sorun olmazda bu modelin incelemesi yok.

Philips Evnia itopya'da hep var mıydı? Herhalde akakçe'de itopya linkleri gözükmediği için hiç görmemişim. Pivot özelliğini hiç deneyimlemediğim için çok merak ediyorum ama benim de gönlüm Philips Evnia'dan yana şu anki monitörüm de Philips olduğu için.
Var hocam. Dün sizin konuya bakarken görmüştüm. 4500 TL fiyatı vardı.

ASUS'la alakalı incelemeye bakmak istersenizde forumda rehberi yapılmış.

@ACN, hoparlörü mevcut hocam. 1-2 kez film izlemek için kullandım ve gayet yeterliydi.
tam olarak linkini attığım modelini kullanıyosunz değil mi 24M2N3200S çünkü sonundaki rakamları falan degisebiliyor

Pek bilindik bir marka değil hocam. Lenovo çoğu alanda üretim yaptığı için ve marka değeri yüksek olduğu için Philipse göre daha güvenilir olduğunu düşünüyorum. Sadece marka üzerinden gitme nedenim özelliklerinin neredeyse aynı olması.
hocam philips elektronikte bilindik bi markadır yalnız