Alışveriş yaptığınız hesaptan ürüne gittiğinizde bu link mi çıkıyor karşınıza yani monitörünüz kesin olarak 3200s modeli ve OSD menüde Adaptive Sync desteği var gözüküyor açıp kapatabiliyorsunuz değil mi?

Bu link çıkıyor hocam. Kaç kere daha diyeceğim bilmiyorum ama evet, Adaptive Sync var.

Sizin dediğinizi anladım resmi olmasa da en azından kullanıcı yanlısı testlerle Lenovo'nun önüne geçtiğini gösteren bir kaynağınız var mı diye soruyorsunuz. Aslına bakarsanız tam olarak nokta atışı bir kaynağım maalesef yok. Zaten internette herhangi bir testide yok sadece evnia serisine ait diğer monitörlerin bazı testleri var sizin istediğiniz şekilde yapılan testler. O testleri izledim fakat alacağım monitörle alakalı bilgi vermiyorlar tabii ki ama üretici hakkında çok olumsuz şeyler yok açıkçası. Lenovo'nun önüne geçtiği nokta benim için öncelikle masa boyutum çünkü masa alanım kısıtlı ve Lenovo 26cm derinlik sunarken bu sadece 19.5cmderinlik sunuyor. Maalesef değiştirme imkanım olmadığı için burada başta bir öne geçiyor açıkçası ikinci olarak dahili bir hoparlör olması sadece ufak bir artı. Kontrast oranı, parlaklık ve renk gamutu olarak baktığımda üreticilerin verileri dışında elimde bir veri yok.

Anladım, alınabilecek bir risk gibi gözüküyor. Zaten Philips'in 24m1N3200ZS ve za gibi modelleri iyiydi. Bu da iyidir muhtemelen.

Bu link çıkıyor hocam. Kaç kere daha diyeceğim bilmiyorum ama evet, Adaptive Sync var.
cok tesekkur ederim sizi de yorduk gerçekten kusura bakmayın ama üreticinin şapşallığından başka bir şey değil. Monitöründe adaptive var madem neden yazmıyorsun özelliklerine?

Anladım, alınabilecek bir risk gibi gözüküyor. Zaten Philips'in 24m1N3200ZS ve za gibi modelleri iyiydi. Bu da iyidir muhtemelen.
Açıkçası hala kararsızım msi serileride aynı fiyata düşmüş ama monitör işi piyango gibi bir şey şikayetvar'ı okuyunca insan herhangi bir monitör almaktan vazgeçiyor.

Açıkçası hala kararsızım MSI serileride aynı fiyata düşmüş ama monitör işi piyango gibi bir şey Şikayetvar'ı okuyunca insan herhangi bir monitör almaktan vazgeçiyor.

Bu fiyatlarda MSI'dan uzak durmanı öneririm. Marka adı altında giriş seviye ürünler satıyorlar. Şikayetvar'da Mercedes'le bile alakalı şikayetler var. Doğal olarak fazla takmanızı önermem. Zaten adı üstünde şikayet yazma sitesi.

Bu fiyatlarda MSI'dan uzak durmanı öneririm. Marka adı altında giriş seviye ürünler satıyorlar. Şikayetvar'da Mercedes'le bile alakalı şikayetler var. Doğal olarak fazla takmanızı önermem. Zaten adı üstünde şikayet yazma sitesi.
sizin de bir tecrübeniz yok farkındayım ama philips 3200's i önerir misiniz kağıt üstünde en azından

Sizin de bir tecrübeniz yok farkındayım ama Philips 3200's i önerir misiniz kağıt üstünde en azından.

Bilmediğim ürün hakkında yorum yapamam. 300CD yazıp 230CD çıkan monitörler var. Buna renk gamutu, kontrast ve tepki süresini de ekleyebilirsin. Üreticiler bilgileri doğru yazsaydı ona göre alınır/alınmaz diyebilirdim. İnsan gözü ölçüm cihazı gibi de görmüyor. Monitörü beğenirsiniz ama, belki de o kadar iyi değildir. O fiyata daha iyi modeller vardır. Yan yana koymadığınız veya incelemelere bakmadığınız sürece bilemezsiniz. Samsung G3 alıp memnun olan bile var. Bu yüzden incelemelere göre monitör almak daha mantıklı. En azından nasıl bir şey alacağınız hakkında bilginiz oluyor.

Bilmediğim ürün hakkında yorum yapamam. 300CD yazıp 230CD çıkan monitörler var. Buna renk gamutu, kontrast ve tepki süresini de ekleyebilirsin. Üreticiler bilgileri doğru yazsaydı ona göre alınır/alınmaz diyebilirdim. İnsan gözü ölçüm cihazı gibi de görmüyor. Monitörü beğenirsiniz ama, belki de o kadar iyi değildir. O fiyata daha iyi modeller vardır. Yan yana koymadığınız veya incelemelere bakmadığınız sürece bilemezsiniz. Samsung G3 alıp memnun olan bile var. Bu yüzden incelemelere göre monitör almak daha mantıklı. En azından nasıl bir şey alacağınız hakkında bilginiz oluyor.
hocam monitör geldi adaptive sync ve resmi olarak g-sync desteği mevcutmuş konuyu araştıran arkadaşlar varsa bilgilensin diye yazıyorum.

Lenovo R24e yi tercih ederim. Tek somurtacak kısmı hoparlörü. Yani hoparlörü açarken monitörün kendi ayarlarından işkence çekiyoruz. Hoparlör almanızı öneririm çünkü mesela arkada bir tane mavi bir joystick var. Sert ve biraz zor oynuyor. Oradan tüm ayarları yapıyorsunuz. Üstüne basarsanız menüyü açarsınız. Bazen Game1 Game2 ayarları olur. Onlara dokunmayın çünkü diğer ayarlara dokunmanızı izin vermiyor monitör onun dışında çok iyi. Ama aldıktan hemen sonra testlere tabii tutun. Çünkü mesela ben ürünü Hepsiburada'dan almıştım ve sağlam geldi fakat bazılarına ölü pikselli, ghost problemli monitörler verilmiş.