lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar. Lenovo Legion R27QE monitör almayı düşünüyorum. Normalde Hepsiburada kendisi satıyordu ancak tükenmiş sanırım. Farklı satıcılarda mevcut şu an sadece. En güvenli ve fiyat olarak da diğerlerine göre çok yüksek olmayan nereden alabilirim? Veya biraz beklesem Hepsiburada stoklarını yeniler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Model kalite-kontrol kısmında sıkıntılı olduğu için iadesini sorunsuz yapabileceğin bir yer olmasına dikkat etmen lazım. Tavsiyem HB yı bekleyip oradan alman olur. Sıkıntılı ürün gelirse iadede sorun çıkarmıyorlardı. Diğer siteler ile ilgili bilgim yok.

Model kalite-kontrol kısmında sıkıntılı olduğu için iadesini sorunsuz yapabileceğin bir yer olmasına dikkat etmen lazım. Tavsiyem HB yı bekleyip oradan alman olur. Sıkıntılı ürün gelirse iadede sorun çıkarmıyorlardı. Diğer siteler ile ilgili bilgim yok.
Şimdilik Hepsiburada stoğunu bekleyeceğim gibi duruyor. Başka bilindik satan bir yer bulamadım çünkü.

Hocam Hepsiburada'ya hiç stok geldi mi? MediaMarkt'tan almayı düşünüyordum ama mağazada ölü piksel testi yapılmadığını söylediler. Bende güvenemedim, siz ne yaptınız?

Hocam Hepsiburada'ya hiç stok geldi mi? MediaMarkt'tan almayı düşünüyordum ama mağazada ölü piksel testi yapılmadığını söylediler. Bende güvenemedim, siz ne yaptınız?
Hocam ben almadım, monitörüm garantideydi. Bir üst modelini gönderdikleri için yeni alma ihtiyacı duymadım, satmakla falan uğraşasım gelmedi daha doğrusu şuanlık.