Viola A350XWB
Çalışkan
Hocam emin olamıyorum alsam mı almasam mı diye. İyi yanlarını ve kötü yanlarını bilen biri net şekilde söyleyebilirse oma göre sipariş vereceğim. İade ile uğraşmak istemiyorum.
Glow nedir hocam ve renkler vs açısından memnun musunuz her şeyindenİade konusunu hiçbir ürün garanti edemez. Kaldı ki bu modelden bahsediyorsak kalite kontrolü sıkıntılı.
Genel olarak ben memnunum. Ayakları V şeklinde olması yer sıkıntın varsa sorun oluyor biraz. Bir de güç girişi gevşek geldi bana. Kabloyu tam tutmuyor. Dokunursan gidiyor yani.
Görüntü açısından memnunum. Glow var ama o da IPS panel için normaldir. Beni rahatsız etmiyor açıkcası.
Köşelerden beyaz ışık yansıyormuş gibi düşün. Google üzerinde tonlarca örneği var ama şiddeti sabit değil. Bazı monitörlerde ekranın ortasına kadar vurur bazılarında az olur. Karanlık temalarda köşelerin mat siyah olmadığını düşün. Eğer bu durum ekranın ortasına kadar geliyorsa iade edilir. Kişisel tercih ve rahatsızlığa göre yol alırsın.G
Glow nedir hocam ve renkler vs açısından memnun musunuz her şeyinden
Köşelerden beyaz ışık yansıyormuş gibi düşün. Google üzerinde tonlarca örneği var ama şiddeti sabit değil. Bazı monitörlerde ekranın ortasına kadar vurur bazılarında az olur. Karanlık temalarda köşelerin mat siyah olmadığını düşün. Eğer bu durum ekranın ortasına kadar geliyorsa iade edilir. Kişisel tercih ve rahatsızlığa göre yol alırsın.
Kriter olarak çok bir algım yok. Renk vs mevzularına tam ayıkabilecek kadar detaycı değilim. Genel anlamda memnunum.
Ayaklarından ve güç girişinden negatif yorum yapabilirim.
4060 ile 1080P takılman daha sağlıklı olacaktır. Vram den dolayı 2K da sıkıntı yaratabilir. 2K monitörde 1080P oynamak da illaki çözünürlüğü bozacaktır.Peki sizce alayım mı hocam ekran kartım 4060 işlemcim i5 12400F beni götürür mü?
Geleceğe yönelik daha iyi olmaz mı ama kasa değiştiririm büyük ihtimalle4060 ile 1080P takılman daha sağlıklı olacaktır. Vram den dolayı 2K da sıkıntı yaratabilir. 2K monitörde 1080P oynamak da illaki çözünürlüğü bozacaktır.
Gelecek ne kadar gelecek? Planlamanı bilmediğim için 4060 kartıyla bu monitör gereksiz olur. İdare ederim kasayı değişeceğim diyorsan orasını sen bilirsin. Mevcut sisteminle 2K da sorun yaşaman muhtemel. 1080P ye çektiğinde oluşacak olan piksel kaybı de senin kabullenmene bağlı.Geleceğe yönelik daha iyi olmaz mı ama kasa değiştiririm büyük ihtimalle
Msfs oynuyorum genelde 2kda sorun yaşamam diye umuyorumGelecek ne kadar gelecek? Planlamanı bilmediğim için 4060 kartıyla bu monitör gereksiz olur. İdare ederim kasayı değişeceğim diyorsan orasını sen bilirsin. Mevcut sisteminle 2K da sorun yaşaman muhtemel. 1080P ye çektiğinde oluşacak olan piksel kaybı de senin kabullenmene bağlı.