Düşük güç kaynağı olan adaptör ile gönderiliyor bilgine. 4060 12450HX versiyonunu aldım. Maalesef adaptör gücü yetmiyordu. Lâkin i7 versiyonunda ideal adaptör geliyordu. Buna dikkat et alırken. Bir de müşteri hizmetlerinde ilgi var ama sadece ilgiden ibaret. Sürekli bir şeyler yapıyormuş havası veren, son tüketiciden daha cahil bir hizmet verenleri olduğunu söylemeliyim. Bir de ekranda sol altta ışık hüzmesi var idi. Nadir de olsa çıkıyor ancak sanki bu modelde daha yoğun gibi. ASUS falan daha temiz iş yapıyor gibi geliyor bana. Lâkin kasa ve klavye, port yerleşimi hususunda bu cihaz efsane. Ekran kalitesi olarak da güzel lâkin kusur testlerini sanki yapmıyorlar gibi. Ucuz seri diye mi bilmiyorum. Bakarak almanın, deneyerek almanın gözünü seveyim. Ne çıkarsa bahtına, teknoloji ürünü almak risklidir ve benzeri sözleri söylerler hep. Hadi oradan diyesim geliyor. Bakarak almanın gözünü seveyim tekrardan ifade ediyorum. Bu yaşadığım rezillikten sonra bakarak almaktan yanayım.
Bir önemli not daha, hiçbir firmada satarken adaptör değer bilgisi göremedim. Sadece kendi Datasheet'inde var idi. Şiddetle tavsiyem bakarak al git teşhir al vallahi.