Bütçe
34.000 TL

befirat

Başarılı
Kuzenim laptop alacak, hem iş hem de oyun için kullanacak şarj süresi günlük kullanımda güç tasarruf modun da 4 saat götürmesi yeterlidir. Fan sesi günlük kullanımda çok fazla olmaması lazım. Battery draining sorunu olduğunu biliyorum ama kuzenim zaten RAM yükseltmesi için servise gönderecek. Duyduğum kadarıyla Lenovo teknik servisi kanıtlarıyla beraber gönderirsen yeni şarj aleti yolluyormuş.

Link:

@Leon Scott Kennedy

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu laptopta tasarruf modunda 4 saat değil 1.5 saat şarj süresi anca olur. Laptop alınabilir. Fanlar sessiz çalışıyor.

Düşük güç kaynağı olan adaptör ile gönderiliyor bilgine. 4060 12450HX versiyonunu aldım. Maalesef adaptör gücü yetmiyordu. Lâkin i7 versiyonunda ideal adaptör geliyordu. Buna dikkat et alırken. Bir de müşteri hizmetlerinde ilgi var ama sadece ilgiden ibaret. Sürekli bir şeyler yapıyormuş havası veren, son tüketiciden daha cahil bir hizmet verenleri olduğunu söylemeliyim. Bir de ekranda sol altta ışık hüzmesi var idi. Nadir de olsa çıkıyor ancak sanki bu modelde daha yoğun gibi. ASUS falan daha temiz iş yapıyor gibi geliyor bana. Lâkin kasa ve klavye, port yerleşimi hususunda bu cihaz efsane. Ekran kalitesi olarak da güzel lâkin kusur testlerini sanki yapmıyorlar gibi. Ucuz seri diye mi bilmiyorum. Bakarak almanın, deneyerek almanın gözünü seveyim. Ne çıkarsa bahtına, teknoloji ürünü almak risklidir ve benzeri sözleri söylerler hep. Hadi oradan diyesim geliyor. Bakarak almanın gözünü seveyim tekrardan ifade ediyorum. Bu yaşadığım rezillikten sonra bakarak almaktan yanayım.
Bir önemli not daha, hiçbir firmada satarken adaptör değer bilgisi göremedim. Sadece kendi Datasheet'inde var idi. Şiddetle tavsiyem bakarak al git teşhir al vallahi.

Düşük güç kaynağı olan adaptör ile gönderiliyor bilgine. 4060 12450HX versiyonunu aldım. Maalesef adaptör gücü yetmiyordu. Lâkin i7 versiyonunda ideal adaptör geliyordu. Buna dikkat et alırken. Bir de müşteri hizmetlerinde ilgi var ama sadece ilgiden ibaret. Sürekli bir şeyler yapıyormuş havası veren, son tüketiciden daha cahil bir hizmet verenleri olduğunu söylemeliyim. Bir de ekranda sol altta ışık hüzmesi var idi. Nadir de olsa çıkıyor ancak sanki bu modelde daha yoğun gibi. ASUS falan daha temiz iş yapıyor gibi geliyor bana. Lâkin kasa ve klavye, port yerleşimi hususunda bu cihaz efsane. Ekran kalitesi olarak da güzel lâkin kusur testlerini sanki yapmıyorlar gibi. Ucuz seri diye mi bilmiyorum. Bakarak almanın, deneyerek almanın gözünü seveyim. Ne çıkarsa bahtına, teknoloji ürünü almak risklidir ve benzeri sözleri söylerler hep. Hadi oradan diyesim geliyor. Bakarak almanın gözünü seveyim tekrardan ifade ediyorum. Bu yaşadığım rezillikten sonra bakarak almaktan yanayım.
Bir önemli not daha, hiçbir firmada satarken adaptör değer bilgisi göremedim. Sadece kendi Datasheet'inde var idi. Şiddetle tavsiyem bakarak al git teşhir al vallahi.
Kaç wat adaptör ile geliyor ki ? RTX 4060 mobile 80 90W'ı geçmiyor çoğu oyunda.

170 watt olması lazım. Tam kullanımda sıkıntı yapıyor genelde.

Servisten istenirse garanti kapsamında 230 wattlık adaptör yolluyorlar.
170W çok az 180W'ı ben Casper'da gördüm çok az diye düşünüyordum 170W üretmek ve bunu oyuncu laptopu başlığı altında pazarlamak bana iç açıcı gelmiyor marka adına. N11 linkine bakınca herhangi bir gaming veya oyuncu ibaresi de görmüyorum ama RTX 4050 laptop alıp 30K verip dizi izlemez herhalde sürekli bir kişi yoksa gidip RTX 2050 veya ekran kartsız olan ofis laptopu almak daha mantıklı bu fiyatlara bütçe 50 60K bandına çıktığında rtx 4050 ama ofis laptopu gibi laptoplar çıkıyor hem bu LOQ'lara göre hafifler hem bataryaları daha kaliteli ve ince.