6159

Uzman
Herkese iyi Sosyaller,

Yaklaşık 5 ay bu laptopu kullandım ve sonunda anakarttan ses çıkıp laptop duman aldı. Bilgisayarın şarjını çıkarıp kapatana kadar terledim neredeyse. Oyunu açtıktan 2 dk sonra yaşadım bu durumu.

Önerim bu devirde laptop kullanılmaz. Güvendiğiniz parçalardan kasa toplayıp kullanın. Herkesi bilgilendirmek istedim.

Lenovo LOQ 15IAX9.
İşlemci: Intel i5 12450HX.

@6159, hocam Intel'in epey suredir duzgun islemcisi hem mobile hem desktop icin yok, bunu anlarim; Lenovo'nun LOQ serisi genel olarak basarili degil, bunu da anlarim; fakat Lenovo'nun Yoga gibi kaliteli serileri olmasinin yaninda laptop kategorisinde diger markalarin gerek gaming gerek ultrabook olarak cok fazla iyi ve sorunsuz model varken memnuniyetsizlik yasadiginiz Intel CPU'lu Lenovo LOQ uzerinden butun laptoplara alinmaz demeniz dogru degil.

@6159, servis sanada orijinal Windows kullanmıyorsun git lisans al sonra getir diyebilir.

@BerkayZ87 Evet gerçekten Lenovo'nun kaliteli modelleri ayrıca kaliteli diğer markalar var. Ama bu olayı yaşayınca istemsizce soğuyorsun. Bu olayı bilipde laptopu satmadığıma çok pişmanım.

Servis sanada orijinal Windows kullanmıyorsun git lisans al sonra getir diyebilir.

Sağlamlisanstan OEM satın alıp lisanslamıştım.