cemkaraca
Yetkin
Bu model laptopta kronik anakart yanma sorunu var mı? i5-12450HX işlemcili versiyonunda vardı.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece 12450hx ve Hindistan çıkışlılarda var. Attığınız cihaz güzel alabilirsiniz.
Bu model laptopta kronik anakart yanma sorunu var mı? i5-12450HX işlemcili versiyonunda vardı.
Ben olsam hic bulasmazdim.
Bütün Gen 9 (15xxx9 kodlu) LOQ'larda anakart sorunu mevcut. Genelde Intel olanlarında yaygındır. Daha az görülse de AMD olanlar da sorunsuz değil.
Bütün Gen 9 (15xxx9 kodlu) LOQ'larda anakart sorunu mevcut. Genelde Intel olanlarında yaygındır. Daha az görülse de AMD olanlar da sorunsuz değil.
s1-r1 victuslar temiz,nitro16lar temiz,asus tuflara 35w limit atıp kullanilabilir.Loqlardan uzak durun ne gerek var.Hangi model alacağız o halde? Victuslarda da hall sensör sorunu var. Nitrolarda da gürültülü fan sesi çıkartıyor diyorlar.
35w limit dediğiniz intel işlemciler mi yoksa amd mi? Birde LOQ alma sebebim sadece oyun değil, oyun + iş odaklı olması. En azından model hedefi öyle Lenovo'nun dediğine göre. Ayrıca tasarımı da güzel, hem çok fazla ısınmıyor hem de çok gürültülü fan sesi çıkartmıyor neden uzak durayım ki anlamadım.s1-r1 victuslar temiz,nitro16lar temiz,asus tuflara 35w limit atıp kullanilabilir.Loqlardan uzak durun ne gerek var.
Amd.35w limit dediğiniz intel işlemciler mi yoksa amd mi? Birde LOQ alma sebebim sadece oyun değil, oyun + iş odaklı olması. En azından model hedefi öyle Lenovo'nun dediğine göre. Ayrıca tasarımı da güzel, hem çok fazla ısınmıyor hem de çok gürültülü fan sesi çıkartmıyor neden uzak durayım ki anlamadım.