Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bütçe
30000
İki olayda da risk almaya değmez. HP Victus kasalarını beğeniyorum S1 ve R1 modellerinde sorun olmadığı kesin mi? Şimdi aldım diyelim 5 6 ay sonra bu sorunu yaşamayacağım kesin mi?

Şikayetvar'dan arada bakarım 1 tane bile S1-R1 görmedim. Kendi r1'im 1 yıllık sorun yok. 1 tane bile çıkmaması tesadüf olamaz herhalde.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki olayda da risk almaya değmez. HP Victus kasalarını beğeniyorum S1 ve R1 modellerinde sorun olmadığı kesin mi?
Ben S1'de yaşadım. Bana ulaşan bazı mağdurlar da S1, R1'de yaşadı. Omen'da bile yaşayan var.

Hayır. Beni bu konuda gördün: https://techolay.net/sosyal/konu/hp...ece-s0-ve-r0-serisi-ile-sinirli-degil.106982/
Techolay kanalının konu ile ilgili attığı videonun yorumları da ortada. Ne yapmaya çalışıyorsun artık çözemiyorum ama hatalı bilgilendirme yapıyorsun.

Kendi r1'im 1 yıllık sorun yok. 1 tane bile çıkmaması tesadüf olamaz herhalde.
Bazı cihazlarda arıza 1.5, 2 yıl sonra, bazılarında da hiç arıza çıkmıyor demekten dilimde tüy bitti.

Çok kötü bir durum. Birde herkeste olmuyormuş sanırım. Şans işiymiş yani. Bu arada Techolay kanalındaki videonuzu izledim sizin şans pek yaver gitmemiş.
Maalesef... Ben HP garantisine vermekten de vazgeçtim. Bir süre kullandıktan sonra kendi tamircime yaptırma kararı aldım. HP'den daha çok kendisine güveniyorum. Hall sensör çipini araştırmasını isteceğim. BGA makinesi de var, işinde de uzman.

@Hasan Merkit, Bu arada arkadaşın ne yaptığını anlamış değilim. Size güvenerek 2-3 gün önce asla HP Victus serisine veya HP modellerine bakmayacağımı bizzat bildirmiştim. Arkadaş bildiğiniz yanlış bilgi vermiş burada. Hortlatmanız dolayısıyla hatırladım.

Ben S1'de yaşadım. Bana ulaşan bazı mağdurlar da S1, R1'de yaşadı. Omen'da bile yaşayan var.

Hayır. Beni bu konuda gördün: https://techolay.net/sosyal/konu/hp...ece-s0-ve-r0-serisi-ile-sinirli-degil.106982/
Techolay kanalının konu ile ilgili attığı videonun yorumları da ortada. Ne yapmaya çalışıyorsun artık çözemiyorum ama hatalı bilgilendirme yapıyorsun.

Bazı cihazlarda arıza 1.5, 2 yıl sonra, bazılarında da hiç arıza çıkmıyor demekten dilimde tüy bitti.
Bana bir tane legit r1 göster sonsuza kadar yok oluyorum konudan.Ama yok yani yoksa yoktur hele %20 hiç yoktur.

Yazım hatalı mesaj alıntılandı.
Ben S1'den bahsediyorum. Instagram DM kutumu hatırlamıyorum ama bana ulaşanlar arasında Intel işlemcide bu sorunu yaşayanlar var. Sen S1'den de bahsediyorsun. Ben de sana şu anda sorunlu S1'den yazıyorum. İnsanlara arızalı ürün aldırırsan arkasında duracak mısın? Tabii ki de hayır. O zaman riskli olduğunu bildiğin serileri senin cihazın sorun çıkarmıyor diye öneremezsin.

Bir başka örnek, James Donkey'ler çok bozulan SSD olmalarına rağmen 5 yıldır kullananı da var. Bu James Donkey'in kusursuz SSD ürettiği anlamına gelmiyor.

@Hasan Merkit, Bu arada arkadaşın ne yaptığını anlamış değilim. Size güvenerek 2-3 gün önce asla HP Victus serisine veya HP modellerine bakmayacağımı bizzat bildirmiştim. Arkadaş bildiğiniz yanlış bilgi vermiş burada. Hortlatmanız dolayısıyla hatırladım.
Tesadüfen gördüm ve cevap yazmak zorunda kaldım. Aslında Lenovo anakartlarını araştırıyordum...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.