fatdogr

Üyecik
Lenovo LOQ 15IAX9 aldım 4 günlük cihaz Hepsiburada'dan aldım geldiği zaman az oldu kasmalar ama takmadım sürücüleri silip yükledim BIOS zorla güncellettirdi biliyosunuz Windows 11 zorlamaları biraz daha düzelir gibi oldu ondan sonra uygulama yanıt vermemeler başladı durduk yere arada sırada mavi ekran vermeye başladı oyunlarda 150 FPS verirken 60 30'lara düşüyor küçük oyunlarda bile kaşıyor hariciekran kartı geçince daha da kasmaya başlıyor dahilide da kasma azalıyor ama daha sonra dahili ekran kartından beter olup mavi ekran veriyor bazen açılmamazlık yapıyor 2. kez basınca oluyor Valorant gibi oyunlarda ağır bir şekilde FPS düşmesi oluyor şarja bağlı olduğuna rağmen GTA V de yolları falan yüklemiyor oyunu silip yükledim hala aynı yüklüyemiyor textureleri yani Chrome'ye bile girerken 5 dk önce mavi ekran verdi o kadar kötü duruma geldi 4 günde ilk gün fazla kasmıyordu iade etsem Hepsiburada alır mi yoksa bu bilgisayar düzelir mi bu yazıyı yazarken bile kasmalar oluyor çıldırıcağım!

Son düzenleme:
Aynı laptop kullanıyorum sorunsuz çalışıyor. Donanım olarak sorunu olabilir veya kurmuş olduğunuz Windows nereden indirip kurduğuna bağlı.