Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

BugraBoey

Uzman
Aygıt yöneticisinde Touchpad ile alakalı bir şey göremiyorum. Klavye bağlantısında sorun yok. Lenovo'nun kendi sitesindeki sürücülere baktım bu model için 2 tane sürücü bulunuyor, ikisi de touchpad ile alakalı değil. Ne yapmam lazım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Harici fare'yi çıkarttığınızda touchpad tekrar çalışıyor mu? Bunu kontrol ettiniz mi peki hocam
Hocam çalışmıyor imleç yok oluyor direkt.

Şimdi halletim, Lenovo'nun teknik servisini arayıp yardım aldım. Normalde driverlar windows 11 için uyumlu olduğundan ekstra indirmeler gerçekleştirdiler laptopa bağlanarak. Şu an sorun çözüldü, yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim.
@BugraBoey Genelde sarı ünlem olur ama belki hata vardır, Aygıt Yöneticisi kısmında Lenovo keyboard device var, ona sağ tıklayıp sürücü güncelle bas, bilgisayarımdaki sürücüler seçtikten sonra bilgisayarımdaki kurulabilir sürücüler tarzı bir sekme var, oraya bastığında Lenovo keyboard Device'ı seç ve ileride, bende IdeaPad 3 laptopta yaşadığımda böyle çözdüm.

Dediğinizi yaptım. Klavyeler/standart ps/2 klavye şeklinde yazıyor bende. Değişen bir şey olmadı.

Lenovo'nun kendi sitesindeki sürücüler sizde yüklü veya güncel mi?
Link burada

Hocam yükledim kurmaya çalıştığımda Keyboard Firmware sürücüsü can't found any device diyerek kapanıyor. Sorun şu ben şu an ekstra bir fare ile kullanıyorum. Fareyi çıkardığım zaman imleç kayboluyor.

Lenovo'nun kendi sitesindeki sürücüler sizde yüklü veya güncel mi?
Link burada

Ayrıca bende Windows 10 var. Sürücü, for Windows 11 şeklinde belirtilmiş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Harici fare'yi çıkarttığınızda touchpad tekrar çalışıyor mu? Bunu kontrol ettiniz mi peki hocam
Hocam çalışmıyor imleç yok oluyor direkt.

Şimdi halletim, Lenovo'nun teknik servisini arayıp yardım aldım. Normalde driverlar windows 11 için uyumlu olduğundan ekstra indirmeler gerçekleştirdiler laptopa bağlanarak. Şu an sorun çözüldü, yardımcı olmaya çalışanlara teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Çözüm
Hangi sürücüyü kurdular tam olarak?
Yonga kümesi ile alakalı İntel'in birkaç sürücüsünü kurmuştu yanlış hatırlamıyorsam.

Şimdi baktım bunlardı, Windows 11 için olduklarından ben becerememiştim.

1727702746874.webp