Yusuf Kerem
Yetkin
Olmaz, belirli sıcaklık eşiğine gelip durduğundan ötürü öyle.
Hocam uzun vadeli güç çarpraz yükleme 50 olunca sıcaklıklar 80 küsur oluyor düşüreyim mi sorun olur mu? Hocam çok soru sordum kusura bakmayın.
Olmaz, belirli sıcaklık eşiğine gelip durduğundan ötürü öyle.
Estağfurullah. İstersen fan ayarı yap, istersen limit düşür. FPS çok etkilenmiyorsa 50'den aza çekebilirsin.Hocam uzun vadeli güç çarpraz yükleme 50 olunca sıcaklıklar 80 küsur oluyor düşüreyim mi sorun olur mu? Hocam çok soru sordum kusura bakmayın.
Estağfurullah. İstersen fan ayarı yap, istersen limit düşür. FPS çok etkilenmiyorsa 50'den aza çekebilirsin.
Let it cook hocam, çok kasma. Isınmadığı sürece Watt sınırını arttırabilirsin ekran kartında.Hocam GPU ctpgsini 80'e çeksem sorun olur mu serin çalışıyor 60'ta.
Rica ederim. Her LOQ'u yeniden müthiş yapana kadar devam.Şu 5. sıradaki çubuğu 6'dan sonrasına eşit getirdim tam kıvamı tutturdum galiba özel modda kullanınca biraz içime kurt düşüyor ama verilerde sorun yok her şey için çok teşekkür ederim hocam.
Yap. Tgp ayarını yükselt. Fan eğrisinde son kısmı %100 yap. CPU sıcaklık limitini 87-90 yap. GPU'yu 85 yap.