Lenovo LOQ 15IRH8 laptopta MX-7 termal macun kullanılır mı?

Bütçe
700 TL

lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar. Geçen sene laptopumda Thermalright Helios kullanmıştım ancak şuan stoklarda bulunmuyor, en azından ben bulamadım, hem ilk versiyonunu hem de ikinciyi. MX-4'ü daha önce masaüstü bilgisayarımda defalarca kullanıp memnun kalmıştım. Bu yüzden MX-7'yi düşündüm, yeni çıkmış galiba. Pump Out kesin yapar mı? Mantıklı bir tercih midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu işin sonu pump out. Kryosheet veya PTM kullanın. İlla macun istiyorsanız MX-6 veya TF7 bakılabilir. MX-7'yi beğenmedim ben.

Bu işin sonu pump out. Kryosheet veya PTM kullanın. İlla macun istiyorsanız MX-6 veya TF7 bakılabilir. MX-7'yi beğenmedim ben.
Uygulama kolaylığı açısından ben de pade daha yakınım ama çok fazla model bilmiyorum açıkçası. PTM 7950 çok öneriliyormuş galiba ama onu da stokta bulamadım, sahibindende de 2000 tlye koymuşlar çok geldi.

Pump-out yapması olası.

Bu macunu kullanabilirsiniz, viskozitesi ve performansı oldukça yüksek diğer macunlara göre, bu da onu laptoplara daha uygulanabilir kılıyor. Aktif olarak kullanıyorum, tavsiye ederim.

Kryosheet düşünebilirsiniz. Kendiniz uygulamaktan çekinirseniz iyi bir bilgisayarcıda yaptırabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…