Astronotarda 95
Bilgin
Sorum başlıktaki gibi, bunu alalı sanırım 2 yıl oldu. Yeni laptopuma takmayı istiyorum. Garantiyi bozar mı? Ve cihazda 2 SSD yuvası gözüküyordu. Uyumlu olur mu?
Hocam cihazın içini hiç açmadım, 2. yuva var mı bilmiyorum. Aldığım sitede var olarak gözüküyordu. Nereden kontrol edebilirim?M.2 yuvası olduğu sürece takabilirsin, bir problem olmaz.
Hocam peki oyunlarımı taktığım SSD'ye atsam giriş gecikmesi vb. durumlar yaşar mıyım? Oynadığım oyunlar biraz büyük, 80 GB+ oyunlar.
Hocam peki oyunlarımı taktığım SSD'ye atsam giriş gecikmesi vb. durumlar yaşar mıyım? Oynadığım oyunlar biraz büyük, 80 GB+ oyunlar.
Hocam yuvalar 2280 Gen 4.@Astronotarda, Önemli olan port olup olmaması değil, portun hangi boyut standartlarına uygun geliştirildiği. 2242 port için 2280 SSD kullanılamaz. O yüzden tam model numarası lazım cihazınızın, bazılarında 2242 bazılarında 2280 portu var.
Sıkıntı çıkartmaz. 2. Porta takacağınız SSD'de de aynı performansı alırsınız. Önemli olan portun hangi standartlarda üretildiği dediğim gibi. Gen 4 mü, Gen 3 mü; 2242 mi, 2280 mi? Hepsi önemli bunların.