Pump-out sorunu yasatmayacak bir macun bulmamız gerekiyor hocalar laptopta.

Bence bu istek biraz zor, elbet bir gün yapar... PTM harici ben olsam kullanmam, diğerlerine aralıklı olarak bakım yapması gerekir. Uygulama şekli de önemli... MX-7 3-4 ay sonra performans kısıyor diyenler var. PTM 7950 artık pek mümkün değil gibi, Helios'lar da gelmedi...

@X99 Tavsiyede bulunabilirsin... Masaüstü ben 6 ayda bir bakım yaparım, o yüzden çok takmıyorum. Laptop daha hassas, hiç pump-out yapmasın çok ciddi bir istek... TF X düşünülebilir... MX'ler pek tercih edilmez laptopta. TG Hydronaut olabilir...

Bu işin ilacı bu...

1787172482944.webp

Son düzenleme:
Bu cihaz bakımdan geleli çok olmadı sanırım. MX6 ve TF7 gibi ürünler zaten bu cihaza 3 hafta falan dayanır. PTM7950 falan bulmak gerekli, TR şartlarında 2.000 TL'den aşağı değildir. Thermal PuTTY de olur ama hangisi bilmiyorum. Videodaki dayıya sormak lazım.

Şu ürün dediğin gibi gelmiyor hocam. Her derde deva bu.

Bu cihaz bakımdan geleli çok olmadı sanırım. MX6 ve TF7 gibi ürünler zaten bu cihaza 3 hafta falan dayanır. PTM7950 falan bulmak gerekli, TR şartlarında 2.000 TL'den aşağı değildir. Thermal PuTTY de olur ama hangisi bilmiyorum. Videodaki dayıya sormak lazım.

Şu ürün dediğin gibi gelmiyor hocam. Her derde deva bu.

Laptop ya sıvı metal ya da PTM en iyi sonucu alır, sıvı normal kullanıcıyı aşar. Fabrikasyon bu ikili ile gelen modeller var. Macun düşünürsen benim dediklerim olabilir, diğerleri pump-out riski var... PTM tarzı ürünler harici uzun vade konuşmak çok sağlıklı değil dizüstünde. Putty çok hazzetmiyorum, onun kullanım alanı farklı zaten...

@Gece Bunu bir düşünün...

Bu PTM'leri uygulama metodu çok önemli... Kabarcık vs. kalmamalı, yoksa derecelerden memnun kalmazsın, oturması biraz zaman alabilir...

Son düzenleme:
Çok abartılıyor bence. MX6 MX7 TF7 TF macunlarda iş görür arkadaşlar. Bazıları daha iyi uzun ömürlü bazıları kısa ömürlü. MX7 kullanıldığında en az bir takvim yılı yarısı kadar idare eder. Altı ay daha fazla ömür olsun diye bu kadar strese gerek yok bence.
Şu an TF7 kullanıyorum.
IMG_5767jpg.webp
Bu da ik haliydi yani ilk bakım öncesi.
Photos_CIw3637YV7.webp

Son düzenleme:
Çok abartılıyor bence. MX6 MX7 TF7 TF macunlarda iş görür arkadaşlar. Bazıları daha iyi uzun ömürlü bazıları kısa ömürlü. MX7 kullanıldığında en az bir takvim yılı yarısı kadar idare eder. Altı ay daha fazla ömür olsun diye bu kadar strese gerek yok bence.
Şu an TF7 kullanıyorum.
Eki Görüntüle 274643
Bu da ik haliydi yani ilk bakım öncesi.
Eki Görüntüle 274651

TF-7 Laptop için eskiden sık kullanılırdı, Marix ile az önermedik... TF X alınabilir şu anda.

Faz değişimli olması artı olur tabii.

Macera arıyorum dersen Duronaut Pro ve HY-P17...

Son düzenleme: